fbpx
Blog
  • Home
05
04
2016

1 Year anniversary disco party

Door Rdamgym 0

Wat gaat de tijd toch snel! Een jaar geleden waren we aan het stressen over de opening, het rooster en of we wel genoeg klanten zouden hebben om te kunnen overleven in zo’n statig kantorenpand! Een jaar later zitten we nog steeds verborgen in een statig pand waar qua marketing en zichtbaarheid weinig kunnen doen is, maar hebben al veel sporters het verborgen pareltje weten te vinden. Op weg naar een begrip in Rotterdam!

Aangezien we zonder jullie onze droom niet kunnen verwezenlijken willen we van ons 1 jarige bestaan een feestje maken! De drie workouts van woensdagavond 20 april staan in het teken van music, party & een kickass workout! Misschien ken je Brandon uit het team van RDAM GYM wel, hij doet zijn afstudeerstage bij de gym en geeft ook les binnen het bedrijf. Maar wist je ook dat hij dj is en heel goed is in het bouwen van een ‘fissa’?! Hij draait de beats in een omgetoverde zaal, jij gaat los in de workout en na afloop proosten we samen met een hapje en drankje op deze mijlpaal!

Wie staan er deze avond voor jou klaar?

17:00 uur Boxing met Winston

18:00 Calisthenics met Yves

19:30 uur RDAM workout met Miguel

 

Natuurlijk zijn wij (en een paar toppers uit het team) aanwezig om jullie te bedanken en te proosten! Zien we jullie dan? Meld je snel aan, want er zit nog steeds een maximum op het aantal deelnemers in de lessen 😉

 

Léon en Stefana

 

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter