fbpx
Blog
  • Home
28
12
2017

ATHLETE WORKOUT

Door Rdamgym 1

RDAM GYM presents the Athlete Workout!

Toe aan een nieuwe uitdaging en wil je aan je conditie werken? Een uur niet lullen maar poetsen, helemaal stuk gaan en je uiterste opzoeken? Dit kan met onze nieuwe HIIT workout die vanaf januari op ons rooster te vinden is.

De Athlete workout is een intensieve cardio workout, je focust je een uur lang op je conditie, flexibiliteit en op coördinatie. Er wordt tijdens deze training geen materiaal gebruikt, je bent continue bezig met je eigen body weight en je hebt weinig rust. Meestal wordt er gewerkt in duovorm. Je start de training met een goede warming up. Door middel van rennen of springen worden de spieren warm gemaakt. Ook de foamroller wordt niet overgeslagen om de spieren goed los te maken. Eenmaal goed warm is het écht tijd voor actie en wordt de hartslag flink omhoog gebracht.

Na 60 minuten heb jij sowieso een voldaan gevoel en heel wat calorieën verbrand. 😉

Met wie ga jij de uitdaging aan? Dit kan vanaf januari 2018 elke maandag om 18.00 uur met onze nieuwe trainer Jorrit en op woensdag om 18.00 uur met Yves. Enthousiast? Meld je dan snel aan voor de Athlete workout via het rooster op Virtuagym.

Ready, set, GO!

Auteur: Rdamgym

Reactie
1
Maak kennis met Jorrit - RDAM GYM

[…] deze maand geeft hij elke maandag om 18.00 uur the Athlete Workout. De trainingen zijn pittig, maar afwisselend. Past goed bij Jorrit, want hij pusht mensen graag tot […]

Laat een bericht achter