fbpx
Blog
  • Home
07
01
2016

RDAM GYM goes BACK 2 SCHOOL!

Door Rdamgym 0

Herken je dat gevoel van vroeger… je loopt de gymzaal binnen en ziet geen enkel toestel staan, behalve de geluidsinstallatie van de gymleraar. ‘I know enough’ is het enige wat je denkt. Of kwamen daarna de nodige scheldwoorden?! Inderdaad, het was tijd voor de shuttlerun test.

De fanatieke sporters waren op zo’n moment helemaal in hun element. Waarschijnlijk wist je zelfs nog welke trap je vorige keer hebt gehaald en hoe je daarmee scoorde ten opzichte van je  klasgenoten, time for revanche! Was je niet zo’n liefhebber van hardlopen? Dan was die test de hel op aarde. Ieder piepje een straf en elke seconde rennend een pijniging. Zodra je de trap had gehaald die nodig was voor een voldoende, stopte je waarschijnlijk meteen. (of zelfs eerder en nam je die onvoldoende voor lief!)

Voor de personen waar (nog) geen lampje gaat branden. De shuttle run test is een conditionele test waarbij je binnen de piepjes een vaste afstand gehaald moet hebben. Bij iedere zogeheten ‘trap’ komen de piepjes steeds sneller en moet je dus harder gaan lopen.

Voel je hem al aankomen? RDAM GYM gaat natuurlijk met het apenkooi concept ‘back 2 school’ en tegenwoordig vinden we het steeds belangrijker om onze prestaties te kunnen meten. Het is tijd om jouw conditie te meten en dat doen wij met de old school shuttle run test! ‘JAHOOR, ze doen het echt!’ Klopt! We gaan ervoor, doe je mee?

Ieder kwartaal willen we een moment in ons rooster in gaan lassen om jouw conditie te meten. Hoe het werkt? Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, want je moet natuurlijk wel genoeg ruimte hebben om de overkant zonder obstakels (te veel mensen) te halen. De test staat gewoon als les in het rooster, dus via Virtuagym kun jij je als member gelijk inschrijven!

De eerste data zijn bekend, dus inschrijven maar!

Maandag 15 februari om 17:00 uur

Woensdag 17  februari om 18:00 uur

Vrijdag 19 februari om 12:00 uur

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter