fbpx
Blog
  • Home
01
09
2017

Get in shape actie

Door Rdamgym 0

De zomervakantie is voorbij, er wordt van ons weer verwacht dat we in ons ‘normale’ ritme komen en weer hard bikkelen op het werk. Na al die ‘cheatdays’ of zelfs weken is het weer tijd om die healthy lifestyle op te pakken. Wij helpen je graag een handje!

Bij aankoop van een halfjaarabonnement met maandelijkse incasso ontvang je een voedingsadvies naar aanleiding van jouw voedingsdagboek en een lichaamsmeting ter waarde van €99,-

Heb je al een abonnement en lijkt dit jou ook een mooie stok achter de deur? Speciaal voor jou hebben we een eenmalige mega aanbieding. In plaats van €99,- betaal je slechts €49,- voor het persoonlijke voedingsadvies en de meting.

Wat houdt het voedingsadvies in?

  • Je houdt een week lang je voeding zo uitgebreid mogelijk bij via de speciale voedingsapp van Virtuagym. Het liefst met grammen en kookwijzen erbij. (in de app geef je ook aan wat je doel is qua voeding)
  • Op vaste data werkt onze voedingsadviseur Jessie aan de dagboeken en werkt ze een advies uit, deze ontvang je per mail. Hoe uitgebreider jouw dagboek, hoe uitgebreider en gerichter jouw advies.

Wat houdt de lichaamsmeting in?

  • Je krijgt de mogelijkheid om gemeten te worden op een Tanita weegschaal, deze meet de volgende gegevens: gewicht, BMI, vetpercentage, visceraal vet, spiermassa en je metabolische leeftijd.
  • Jessie zal met een meetlint de middel en heupomtrek meten en daarbij ook het heup-middel ratio uitrekenen. (Hiermee kan Jessie aangeven of je ‘gezond’ bent of binnen een ‘verhoogde risicogroep’ valt.)

Actievoorwaarden:

  • Meetmomenten zijn op vaste dagen, hier kan niet van afgeweken worden.
  • Vaste momenten voor beoordeling van je voedingsdagboek door Jessie.
  • Na een half jaar gaat je abonnement over in een maandelijks opzegbaar abonnement met inachtneming van 1 maand opzegtermijn.

Aanmelden:

Surf naar onze webshop en schaf jouw abonnement aan. Wij upgraden je account bij virtuagym na je betaling. Je ontvangt de info over de meting en het dagboek via de mail. Heb je al een abonnement en wil je gebruik maken van de actie? Mail dan even naar info@rdamgym.nl zodat we een factuur aan kunnen maken en je account kunnen upgraden.

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter