fbpx
Blog
  • Home
07
06
2021

Bedrijfssport GO or NO GO?

Door Rdamgym 0

Sporten met je collega’s of medestudenten? Dit zijn de 3 belangrijkste redenen:

  • Je deelt een ervaring, zie het als een gezamenlijk avontuur. Vaak zijn dit de memorabele momenten die je altijd bij zullen blijven staan of je leuke gesprekken tijdens de lunch opleveren.
  • Verbetering van jouw vitaliteit en van de mensen met wie je intensief samenwerkt (oftewel: iedereen voelt zich fitter, gezonder en kunnen zich beter focussen op projecten en werkzaamheden in plaats van vaker ziekjes zijn!)
  • De sfeer in je team verandert: teambuilding! Door samen, als gelijkwaardigen, aan de bak te gaan wordt het ineens veel makkelijker om rangen weg te laten en gewoon te zeggen waar het op staat: zijn we allemaal bij gebaat!

Natuurlijk kunnen we een heel verhaal houden over waarom sporten zo belangrijk is. Dankzij onze grote vriendin Corona hoeven we dit niet meer uit te leggen. Met een goede lichamelijke conditie kun jij een hoop aan: privé en op de werkvloer of tijdens je studie! 

Weet je wat het allerleukste is? Tijdens het sporten en na het sporten komen er drie geluksstofjes vrij die voor jou adrenaline kick zorgen! Endorfine zorgt voor een euforisch gevoel (je kunt de hele wereld aan) en vermindert de pijn. Serotine, letterlijke vertaling van ‘geluk’, zorgt voor onder andere een goede eetlust, je gemoedstoestand en je slaap. Als laatste komt er dopamine vrij. Dit stofje zorgt ervoor dat je gemotiveerd bent om door te gaan. Een perfecte cocktail, right!

En als je denkt dat jouw bedrijf de eerste is bij RDAM GYM? You’re wrong! Veel bedrijven gingen je al voor om ervoor te zorgen dat hun medewerkers gezond en vitaal zouden blijven. Heb ze even voor jou op een rijtje gezet, verschillende mogelijkheden voor jouw bedrijf! 

  • Robeco zorgt voor mogelijkheid om zelfs de abonnementen te betalen
  • Coolblue heeft mooie secundaire arbeidsvoorwaarden waarin medewerkers voordeliger kunnen sporten bij ons
  • Cardano sportte tot de lockdown 1x per week met een vaste club op een vast tijdstip. We hebben teams naar elkaar toe zien groeien!
  • Nationale Nederlanden neet sport regelmatig mee in de kennismaking events of gaan samen met een team een sportieve uitdaging aan zoals een boxing teambuildingsactiviteit
  • Onze buurman (TIO) heeft ons gevraagd om invulling te geven aan een sportief online aanbod voor studenten
  • TU Delft gaat met onze yogi’s aan de slag voor een mindfullness workshop

Wij helpen je ook een beetje!

Daarom krijgen alle medewerkers van de bedrijven die gevestigd zijn in Delftse Poort een speciale ‘burenkorting’ voor onze reguliere abonnementen. Is jouw bedrijf aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland, Bedrijfsfitness Online, Bedrijfsfitnessabonnement of via Gympass/ Onefit? Dan kun je ook bij ons sporten tegen een voordeliger tarief of interessante regeling. 

Wil jij samen met je collega’s of studenten aan de bak? We organiseren online en offline lessen voor groepen. Benieuwd? Neem even contact met ons op. 

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter