fbpx
Blog
  • Home
25
08
2018

We hebben de perfecte challenge voor je om gemotiveerd te blijven!

Door Rdamgym 0

Dus jij bent flink aan het sporten? Lekker bezig! Een tip om in beweging te blijven: stel jezelf een doel of doe mee aan een challenge. Klinkt heel simpel, maar het blijkt heel goed te werken. Wat is nou fijner dan het merken van vooruitgang?

Maar hoe weet je nu of je conditie erop vooruit is gegaan? Een manier om dit te meten is door een challenge te doen, de resultaten opschrijven en precies dezelfde oefeningen een tijd later te herhalen. Zo zie en voel je meteen of je fitter geworden bent. En laten wij nu nét fijn een challenge voor je hebben.

We gaan terug de tijd in tijdens de try-out week van 27 t/m 31 augustus. Terug naar je middelbare schooltijd. Verplicht gymmen en alles wat erbij kwam kijken. Hier komt het. We gaan de piepjes test doen! Ook wel de Cooper-test genoemd. We herhalen dit in januari weer. Zo kun je op een simpele manier je conditie en je progressie testen. Ideaal!

FACTS:

Cooper-test

vrijdag 31 augustus van 08:00-08:30 uur.

Wat houdt een try-out week in? Het is een week waarin je als nieuwe klant een kijkje kunt nemen in onze Gym of waarin je als member wordt getrakteerd op leuke events en extra’s. Naast al die  events en workouts ligt er ook wat lekkers voor je in de gym! Ga naar de volgende link om je op te geven voor de gratis try-out week: https://www.rdamgym.nl/gratisproefweek

 

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter