fbpx
Blog
  • Home
24
01
2017

Foute workout 2.0 @ RDAM GYM

Door Rdamgym 0

Afgelopen vrijdag was het weer zo ver. De foute workout stond weer op de planning! Aangezien dit niet de eerste editie was, moesten we natuurlijk de overtreffende trap gebruiken. De DJ hadden we vorige keer al en de foute hits vielen in de smaak. ‘Wat kon er nu nog verbeterd worden?’ was onze gedachte. We waren er al snel achter; DE DRESSCODE!

Voorafgaand aan het event hoorde je in de wandelgangen al verhalen over outfits die ons aan het denken zette. ‘We hadden toch gevraagd om minimaal een fout item?’ Bij een heuse dresscode hoorde voor ons idee ook een wedstrijd, zeker na al die verhalen! Dus Annemarth had een shopping missie; de prijs werd een onesie! (En wat voor een!)

Alle trainers konden natuurlijk niet achterblijven dus de hele week werden alle outfits besproken, een playlist met verzoekjes gemaakt voor DJ Anton (Brandon) en de trainers Robin en Winston bedachten een vette workout! Vanaf minuut een was het natuurlijk een feest om iedereen te zien, het leek wel carnaval! Met de meest foute muziek door de speakers werd de warming-up in foute aerobic style ingezet. Na een korte uitleg van alle oefeningen werden de jumping jacks nog even snel aangepast naar ‘improviseer & dans hier lekker op de muziek’. Vanaf dat moment gingen de Pinguin, Superman, hockeytutjes, aerobic instructrices, basketballers en alle andere iconen naar hun onderdeel. Iedereen ging op in de muziek, waardoor de uitvoering van de oefeningen misschien iets wat achter bleef… (Maar daar hoorde je ons dit keer niet over ;)) Ik heb me laten vertellen dat 30 seconden dans improvisatie het zwaarste was, dus ik verwacht volle zalen bij de wekelijkse dance workout!

Robin en Winston hadden als toetje een dance battle in gedachte en DJ Anton speelde daar op in met de meest geweldige muziek! En ja, ook wij als team zijn gaan shinen… Een echte winnaar was niet te kiezen, wat een enthousiasme kwam er naar boven… alsof we weer 8 jaar oud waren! Gelukkig was er na de prijsuitreiking van het beste outfit, gefeliciteerd Manon, nog tijd voor een rondje polonaise op de beste hit van Hennie Huisman: ‘met z’n allen… met z’n ah-ha-luhhhhh…’ Met verbazing bedenk ik me wederom weer hoe een workout opeens een ‘fissa’ werd!

Om na deze gekte weer een beetje op adem te komen konden we herstellen met een heerlijke juice in de hand die werd aangeboden door de nieuwe cateraar van Delftse Poort: Vitam catering. Nogmaals bedankt, hij was heerlijk!

Waneer we weer terug zijn met deze foute workout is nog maar de vraag… wij gaan eerst eens brainstormen over hoe we dit feestje nog beter kunnen maken! Tips zijn welkom 😉

Iedereen die erbij was, super bedankt! Ik heb een geweldige avond gehad 😉 Iedereen die het heeft gemist, bekijk het filmpje even… gegarandeerd een lach op je gezicht!

Stefana

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter