fbpx
Blog
  • Home
14
07
2016

Harbourrun

Door Rdamgym 0

9 oktober is het zo ver: RDAM GYM beats Harbour Run! Met een team van ultieme gymmerts gaan wij het 10 kilometer lange parcours vol met uitdagende obstakels overwinnen. De route voert je over 27 hindernissen, langs de kades, schepen, containers, kranen en dwars door een aantal havenloodsen. Normaal gesproken niet toegankelijk voor publiek, wel voor Harbour Runners. Je passeert daarnaast ook nog 4 muziekzones, een veiligheidsbrug, verschillende verassingen en eindigt bij een spectaculair finish obstakel! Maar het belangrijkst van alles natuurlijk, je rent met de RDAMGYM family, zet een fantastische prestatie neer en creëert samen een moment om nooit meer te vergeten. Na afloop proosten we met z’n allen op deze mooie dag, alle overwonnen hindernissen (zowel die op het parcours als die van binnen), en nog zo veel meer!
Deelname aan de Harbour Run is 55,- per persoon en moet bij ons betaald worden, hiervoor krijg je een betaallink waarmee je via iDeal de betaling kan voldoen. Wat krijg je hier allemaal voor terug?

– Een onvergetelijke dag met de RDAMGYM family
– Een speciaal RDAM GYM team shirt
– Specifieke obstacle workouts ter voorbereiding (tijdens de reguliere lessen)
– Startbewijs
– Harbour Run t-shirt
– Tijdregistratie t.b.v. gratis foto- en videoservice
– Herinneringsmedaille
– Groepsfoto
– Parkeerkaart (1 per 2 personen)
– Toegang tot de business ruimte voor en na de run
– Entree voucher voor Elysium t.w.v. 32,50

Op 9 oktober zullen waarschijnlijk tussen 14.30 en 15.00 van start gaan, voor meer info over de run kun je kijken op http://www.harbourrun.nl/

!!Er zijn een maximaal aantal plaatsen beschikbaar dus geef je snel op door te mailen naar info@rdamgym.nl onder vermelding van je volledige naam en T-shirt maat!! Je aanmelding is pas definitief als de betaling via iDeal bij ons binnen is.

We hopen dat jij ons team komt versterken en we er met jou een geweldige dag van kunnen maken!
Groetjes RDAMGYM team

 

 

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter