fbpx
Blog
  • Home
31
05
2018

Voor een paar euries kennis maken met personal training!

Door Rdamgym 0

Iedere keer probeer je het weer… je start met sporten maar raakt die stok achter de deur kwijt. Toch wil je zo graag weer fit zijn, een paar kilo’s of centimeters kwijt of dat sportieve doel eindelijk eens halen! Je hebt al vaker naar personal training gekeken, maar de prijs hield je tegen… ook omdat je niet weet wat personal training werkelijk in houdt. Wat haal je er dan meer uit dan uit een groeples?

Ben jij benieuwd of personal training toch iets voor je is? Wil je afrekenen met mislukte pogingen en jouw doel behalen? Neem dan nu de eerste stap en plan jouw kennismaking personal training. In een uur tijd maak je kennis met een persoonlijke training, een training die afgestemd is op jouw doel en de trainer die het maximale uit je training haalt! Na afloop krijg jij het advies over het aantal trainingen en de manier waarop je moet gaan trainen om je doel te behalen. Dit kan een personal training traject zijn in combinatie met groepslessen of bijvoorbeeld in combinatie met een rondje hardlopen. Ieder doel is anders en iedere persoon is anders, maar daar weten wij wel raad mee!

Wil jij aan de slag? Surf dan snel naar onze webshop en bemachtig jouw kennismaking personal training. Vervolgens nemen wij contact met je op om jouw training in te plannen. Jouw kennismaking personal training kost maar 40 euro! Where are you waiting for?

 

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter