fbpx
Blog
  • Home
12
09
2018

Kijkje in de koelkast van: Jorrit

Door Rdamgym 0

NIEUW: Een kijkje in de koelkast van onze trainers! De trainers geven vaak advies over voeding, maar houden zij er zelf een gezond voedingspatroon op na? Of draait het allemaal om balans? Wat zullen we vinden in de koelkasten van onze trainers?

Deze week is Jorrit aan de beurt. Jorrit kennen we natuurlijk allemaal. Wie heeft er niet een lesje bij hem gevolgd! Staat zijn koelkast vol met enkel verantwoorde producten, of hier en daar ook een pot mayo, blikje cola of andere guilty pleasures?  Kijk je mee?

Jorrits koelkast

Dit is wat Jorrit over zijn koelkast inhoud te zeggen heeft:

“Wat je hier ziet is wat ik normaliter doordeweeks eet. Ik eet elke week ongeveer hetzelfde zodat ik precies weet wat ik binnen krijg. Doordeweeks is mijn voeding relatief clean en meestal ga ik twee dagen in het weekend wat meer los (denk aan kapsalons, chips etc hahaha) Doordeweeks probeer ik mijn voeding zo normaal mogelijk te houden en hierbij eet ik altijd om de 2 a 3 uur om mijn metabolisme zo goed mogelijk op gang te houden en de hele dag door voldoende energie te hebben. Ik zorg ervoor dat elke maaltijd altijd een bron van eiwitten, koolhydraten en vetten bevat en hierbij zit ik vooral hoog in de eiwitten om het herstel van mijn spieren te bevorderen na het trainen.”

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter