fbpx
Blog
  • Home
02
01
2017

Sportief met een kleine besparing het nieuwe jaar in!

Door Rdamgym 0

Zo, het vreetfestijn zit er weer op. Alle kerst ontbijtjes, brunches, lunches en diners waarbij je rollend je bed in ging en niet bij de 10.000 stappen per dag in de buurt kwam, zitten er weer op. Om dan ook maar niet te spreken over de oliebollen en vele bubbels tijdens NYE. Bij deze sluiten we 2016 af en kijken we naar de toekomst, een sportief 2017!

We gaan het niet hebben over alle goede voornemens, want je bent het toch met ons eens dat een sportieve en gezonde levensstijl toch altijd goed is? 😉 Natuurlijk is januari wel DE maand om weer de sportschool in te duiken en wat gezonder te gaan eten. Of het nu ter compensatie is of omdat je de zomer alweer in je achterhoofd hebt, het is tijd om er weer volle bak tegenaan te gaan.

Speciaal om jou een beetje tegemoet te komen hebben wij een mooie nieuwjaarsactie opgezet waarbij we je een beetje tegemoet komen bij de aanschaf van je 10 rittenkaart. Koop jij in januari een nieuwe rittenkaart van 20 credits, dan betaal je 65 euro in plaats van 75 euro. Je krijgt dus maar liefst 10 euro korting en je houdbaarheid blijft gelijk, 15 weken. Heb jij al een geldige rittenkaart op je account staan? Don’t worry, deze credits gaan pas in nadat je geldige credits op zijn.

Heb je een grotere stok achter de deur nodig? Dat kan ook tijdens de nieuwjaarsactie. Als je nu een abonnement aanschaft ontvang je 1 maand gratis bij een minimale looptijd van 4 maanden. Je betaalt dus 3 maanden en krijgt er 4, na deze periode is je abonnement maandelijks opzegbaar.

Kun jij niet wachten om het nieuwe jaar sportief in te gaan? Schaf dan snel je rittenkaart of abonnement aan via onze site. Vul het sign-up formulier in en wij behandelen je aanvraag zo snel mogelijk. Loop je ergens vast? Mail ons dan even op info@rdamgym.nl

Nog even onder elkaar wat de acties nu werkelijk inhouden:
– 10 rittenkaart met 20 credits
– 65 ipv 75 euro
– 15 weken geldig
– gaat in nadat je huidige ritten op zijn!

– 4 maanden abonnement en betaal 3 maanden!
– maandelijkse incasso
– eerste maand gratis
– maandelijks opzegbaar na 4 maanden (1 maand opzegtermijn)

Vragen? Mail ons even op info@rdamgym.nl Nieuwjaarsactie 2017 RDAM GYM

Let op: 4 = 3 abonnement actie is alleen geldig voor nieuwe leden. Onze vaste abonnees ontvangen in januari een leuke verrassing!

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter