fbpx
Blog
  • Home
12
01
2021

Persbericht 2021

Door Rdamgym 0

PERSBERICHT

Rotterdam, 3 januari 2021

RDAMGYM vindt zichzelf opnieuw uit

Bregje Degreef is per 1 januari 2021 mede-eigenaar van het succesvolle RDAM GYM. Naast personal trainer en ondernemer is Bregje de vaste krachttrainingscoach van het Eerste Vrouwenelftal van Sparta. Niet de eerste de beste dus en hiermee voegt Bregje een mooi nieuw hoofdstuk toe aan haar sportieve ondernemerschap. Stefana Boot, oprichtster van RDAM GYM is blij met haar nieuwe zakenpartner. “Bregje brengt nieuwe frisse ideeën mee waardoor we onze gym naar een nóg hoger professioneel plan kunnen tillen.

RDAMGYM heeft de afgelopen jaren een naam opgebouwd op het gebied van stevige, professionele work-outs speciaal gericht op (kantoor)personeel rondom het stationsgebied.

Centraal gelegen in de Delftse Poort is het een ideale plek voor kantoorpersoneel om ‘tussen de bedrijven door’ te komen sporten. Vele werknemers wisten de weg te vinden naar RDAMGYM. Toen corona kwam, ging iedereen thuis werken.

 

Work-outs voor alle Rotterdammers

Stefana en Bregje zijn echter niet stil gaan zitten en hebben een nieuw concept uitgedacht. “We willen ons vanaf januari vol gaan richten op al die Rotterdamse thuiswerkers die nu niet naar hun kantoor elders reizen en dus ook niet meer kunnen sporten in de buurt van hun werk. Hun nieuwe werkplek zit namelijk in Rotterdam. Hoe leuk is het dan om vanuit díe nieuwe werkplek te kunnen sporten bij jou om de hoek’?!”

RDAM GYM biedt de Rotterdamse thuiswerkers graag de kans om hun conditie en spierkracht op peil te houden. Uiteraard staat de gym ook open voor anderen, zoals studenten, huisvrouwen en -mannen, zzp’ers; kortom: alle Rotterdammers die op een verantwoorde én leuke manier willen sporten.

 

On- en offline workshops

Natuurlijk staan de dames garant voor pittige groepslessen. Er zijn een stel ervaren trainers aangetrokken die, naast de bestaande work-outs, zorgen voor nieuwe verrassende trainingen. “We bieden echt voor elk wat wils, waarbij de funfactor absoluut minstens zo belangrijk is. Het gaat van yoga, via boksen tot circuittrainingen. Uiteraard alles veilig op anderhalve meter en met een goedgekeurde luchtbehandeling. Verder gaan we starten met verschillende workshops van vier tot zes weken die online te volgen zijn. Hiervoor hoef je geen abonnement te hebben, want je neemt deze gewoon los bij ons af.”

 

Weekendfun

Over fun en sfeer gesproken: de vrijdagavonden reserveren de dames voor telkens wisselende thema-avonden. Voor iedereen die de gezellige weekenden mist. Bregje heeft al een paar interessante nieuwe specials bedacht. Het varieert van zumba-les, tot dance workshops tot Yoga Nidra, de zogenoemde ‘slaapyoga’. Kortom, corona krijgt de vrouwen van RDAM GYM en hun enthousiaste trainersteam echt niet klein. Ze komen alleen maar sterker uit de pandemie! En jij kunt je daar bij aansluiten! Kijk voor alle ins en outs op www.rdamgym.nl.

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter