fbpx
Blog
  • Home
27
03
2015

Personal Training

Door Rdamgym 0

Soms is het behalen van een doel een grote opgave. Iets waar je motivatie voor nodig hebt en een goede stok achter de deur moet gebruiken om er te komen. Voor dat soort momenten kun je denken aan personal training.

Een trainer die jou helpt je doel te behalen door middel van samen te trainen op het afgesproken moment, maar jou ook gedurende de week support!

Ons team van trainers is er helemaal klaar voor om in RDAM GYM aan de slag te gaan met personal training. Eindelijk hebben wij een plek waar we onze klanten kunnen trainen. In het verleden maakte wij vanuit ons personal trainings bedrijf Zero10 Training gebruik van bestaande fitnesscentra, gaven wij trainingen outdoor en huis-aan-huis.

Wat onze klanten zeggen over onze trainers:

Ilona van Mourik: “Sporten met een lach, ook al vind je sporten verre van leuk ;). Gaan tot de max en daar nog even overheen, alles voor je persoonlijke doel. Boksen is voor mij cardio, frustratie uitlaatklep en fun training. Ook al noem ik Léon; de Beul van Hoogvliet, he ROCKS!”

Ilona

Rocco Ladage: “Trainen met Léon of Stefana zou ik iedereen aanraden, vanaf het eerste contact meteen een goede klik en weten je blijvend te motiveren. Voelen perfect aan waar jouw grenzen liggen en wat jou ‘beweegt’.

Rocco

Martijn van der Graaf: ” Drukke baan, weinig tijd en toch ook je sportieve doelen willen behalen. Deze mix is soms best lastig. Joey is daarvoor de ideale coach! Mijn loophouding is sterk verbeterd, hij helpt mij buiten de trainingen om met tips en advies over mijn trainingsschema en voeding. Ik ben ervan overtuigd dat ik ontspannen en zonder blessures mijn volgende marathon uit kan lopen! Door Joey kan ik mijn sportieve doelen behalen en tegelijkertijd mijn hoofd leegmaken na een drukke werkweek.

Leontine Vreeke: “Na een periode van bijna 3 jaar waarin ik niet tot weinig aan sport had gedaan, ben ik met Léon gaan trainen. Wat meteen opviel is dat hij heel erg goed in de gaten hield wat ik wel en niet aan kon met mijn toentertijd slechte conditie. Ook werden er veel verschillende instrumenten en sporten aangeboden tijdens de les. Dit zorgde ervoor dat ik het sporten kon volhouden en zelfs plezier had! Léon heeft een persoonlijk schema voor mij gemaakt wat absoluut werkt. De halve marathon heb ik gelopen, de hele volgt!”

Leontine

Pascal Heine & Robert Lissone: “Werken met Léon is een verademing. Waar je eerst zwoegend en doelloos aan de gewichten hing, staat er nu een enthousiaste en resultaatgerichte coach aan je zijde. We ervaren de trainingen als energiek, stimulerend en doelgericht, met persoonlijke aandacht die je in een normaal ‘fitnesscentrum’ niet zou kunnen krijgen. Het feit dat we na één maand al zo verslaafd aan het sporten zijn geraakt is volledig toe te schrijven aan Léons fitnessprogramma. We zien resultaat en dat stimuleert!”

Monique van Pul: “Mijn doel: fit worden! Hoofd leeg en een actief lijf, als tegenhang voor mijn kantoorbestaan. Als je actie vraagt, dan krijg je dat. Ik moest dus aan de bak: meer dan ik voor mogelijk hield, genoeg om gemotiveerd te blijven. Dus ga je door. Ook al komt er bijna iedere training wel een moment waarop ik me afvraag ‘waarom ook alweer?’. Ongevraagd schuift de lat namelijk steeds een stuk op… Maar het is heerlijk om in de buitenlucht te sporten en na afloop ga ik ontspannen en energiek naar huis. Doel bereik. Voor deze week dan.”

Monique

Enthousiast geworden over personal training en wil je er meer over weten? Mail dan snel naar info@rdamgym.nl.

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter