fbpx
Blog
  • Home
27
08
2016

Septemberactie

Door Rdamgym 0

Het moment dat je je vakantiefoto’s terugkijkt en beseft dat je heerlijk hebt genoten van al dat luieren en vooral lekkere eten, maar stiekem niet helemaal tevreden bent met je beachbody. Of je hebt je voorgenomen nu eindelijk 100% aan de bak te gaan na het zien van al die instagram #fitgirls #fitjourney of #transformation foto’s.

Dan is dit je ‘sign’: NIET LULLEN MAAR POETSEN!

Koop in september een 10 rittenkaart van €75 en je ontvangt daar 2 gratis strippen bij. Oftewel 2x 60 min of 4x 30 min gratis workouts! Hoe maak je gebruik van deze actie?

Nog geen klant? Ga dan snel naar het sign-up formulier, vul de gegevens in en zet bij kortingscode ‘septemberactie’. Wij maken vervolgens een account voor je aan en je ontvangt daarna per mail de betaallink zodat je via iDeal de betaling kunt doen.

Ben je al klant? Stuur dan even een mailtje naar info@rdamgym.nl en wij sturen de iDeal betaallink jouw kant op. Na je betaling zetten wij de credits op je bestaande account. Heb je nog voldoende ritten op je account staan? Don’t worry, we plakken ze erachter, dus ook jij kunt gebruik maken van deze actie. Natuurlijk kun je ook voor of na je workout in de gym nieuwe credits kopen.

LET OP: Alleen geldig in september, betalingen moeten ook in september gedaan worden.

Questions? Let us know.

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter