Blog
  • Home
21
02
2019
Siobhan Milner - RDAM GYM - Leerentveld Fotografie

Small group training

Door Rdamgym 0

De zomer komt eraan, voor je het weet zitten we weer op het strand in onze badkleding. Hoe lekker is het als we dat fit en getraind doen?

In 8 weken tijd nemen we een stap richting jouw doel. We gaan 2x per week met een vaste groep en vaste instructeurs,  Brandon & Siobhan, trainen naar jouw persoonlijke doel. De trainingen zullen afwisselend zijn, maar altijd uitdagend! Ze zullen bij Brandon en Yves Nederlandstalig zijn en bij Siobhan Engels, voor extra afwisseling! Je zult werken aan kracht, cardio en balans. Bij sommige oefeningen zul je natuurlijk werken aan specifieke uitvoeringen die alleen voor jouw doel belangrijk zijn. Alles op je eigen niveau, maar toch in een klein groepje.We starten maandag 11 maart!

Dit keer maken we onderscheid in de niveau’s zodat we het maximale uit de groep kunnen halen. We hebben een groep waarbij we de getrainde sporters naar een hoger niveau brengen en de groep met beginnende of licht gevorderde sporters op hun tempo begeleiden naar een hoger niveau. De low intensity groep zal meer rust hebben, veel op techniek letten en langzaam naar differentiatie werken terwijl de medium intensity groep gelijk begint op een hoger niveau, minder rust en een lekker tempo.

Tijdstippen:

  • Low intensity: elke maandag 18:30 – 19:30 uur.
  • Medium intensity: elke maandag om 19:30 uur tot 20:30 uur.
  • Low & medium: elke donderdag om 19:00 uur tot 20:00 uur.

Mis je een keer een les? Geen probleem, deze kun je inhalen in de reguliere groepslessen van RDAM GYM.

Wil jij ook 2x per week, 8 weken lang, trainen in een vaste groep van 4 tot 6 personen en heb je daar €259 voor over? Ga dan snel naar de webshop en claim je plekje in de small group training! Betaal je liever in twee delen? Ga dan naar de webshop en selecteer de betaling in twee delen, je betaalt €137,50 voor je start via iDeal en je ontvangt een factuur voor nog eens €137,50 voor week 5. Heb je nog geen account bij RDAM GYM, maak deze dan snel aan en ga naar de shop of login op je account bij op fitmanager.

Heb je nog vragen? Stuur dan snel een mail naar info@rdamgym.nl of app/ bellen naar 0630832138.

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter