Blog
  • Home
04
12
2018
Siobhan Milner - RDAM GYM - Leerentveld Fotografie

Small group training

Door Rdamgym 0

Januari, de maand om met een stok achter de deur sportief te starten!

All the way?

In 8 weken tijd nemen we een stap richting jouw doel. We gaan 2x per week met een vaste groep en vaste instructeurs,  Brandon & Siobhan, trainen naar jouw persoonlijke doel. De trainingen zullen afwisselend zijn, maar altijd uitdagend! Ze zullen bij Brandon Nederlandstalig zijn en bij Siobhan Engels, voor extra afwisseling! Je zult werken aan kracht, cardio en balans. Bij sommige oefeningen zul je natuurlijk werken aan specifieke uitvoeringen die alleen voor jouw doel belangrijk zijn. Alles op je eigen niveau, maar toch in een klein groepje.We starten maandag 7 januari!

Tijdstippen:

  • Elke maandag om 20:00 uur tot 21:00 uur.
  • Elke donderdag om 19:00 uur tot 20:00 uur.

Mis je een keer een les? Geen probleem, deze kun je inhalen in de reguliere groepslessen van RDAM GYM.

Wil jij ook 2x per week, 8 weken lang, trainen in een vaste groep van 4 tot 6 personen en heb je daar €259 voor over? Ga dan snel naar de webshop en claim je plekje in de small group training! Betaal je liever in twee delen? Ga dan naar de webshop en selecteer de betaling in twee delen, je betaalt €137,50 voor je start via iDeal en je ontvangt een factuur voor nog eens €137,50 voor week 5.

Train je liever 1x per week maar wel 8 weken lang? Ook dat kan! In een vaste kleine groep kun je op dinsdagavond van 19:00 – 20:00 uur trainen met Gino. Natuurlijk adviseren we je wel om minimaal 2x per week te trainen om je doel te behalen, maar ook dit kan een perfect stok achter de deur zijn om net even dat maximale uit je workout te halen. De smallgroup training van 1x per week kost €159,-, start op dinsdag 8 januari en is ook via de webshop aan te schaffen.

Heb je nog vragen? Stuur dan snel een mail naar info@rdamgym.nl of app/ bellen naar 0630832138.

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter