fbpx
Blog
  • Home
18
12
2019

SMALLGROUP TRAINING 2020

Door Rdamgym 0

Een stok achter de deur hebben maakt het behalen van jouw doelen toch echt een stukje makkelijker! Ben jij klaar om 8 weken lang 2x per week aan de slag te gaan met een vaste groep en vaste trainers? Lees dan snel verder!

Op 13 januari staren we weer met een nieuwe groepen mannen en vrouwen die 8 weken lang, 2x per week gaan trainen om hun persoonlijke doel te halen. In een groepje van maximaal 6 personen werk je 2x per week, 60 minuten lang naar jouw doel. De trainingen bestaan uit oefeningen gericht op cardio en kracht. Onze trainers Brandon en Bregje zorgen voor de afwisselingen en de opties om jouw eigen niveau te kunnen trainen.

Op maandag train je om 20:00 uur met Brandon en op donderdag om 19:30 uur met Bregje. Kun je een les niet? Geen probleem, deze mag deze tijdens jouw 8 weken in de reguliere groepslessen inhalen. Je kunt dit zelf inplannen via Fitmanager.

Kun jij niet wachten om het nieuwe jaar met een stok achter de deur in te gaan? Schaf dan snel jouw pakket aan via onze webshop. Je hebt de keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • Eenmalige betaling: € 259,-
  • Betaling in delen: 2x € 137,50 (Deel 1 voor de start en deel 2 via automatische incasso in week 4 van het traject)

Heb je nog vragen? Stuur gerust even een mailtje op info@rdamgym.nl of bel/ app ons op: 06 30 83 21 38.

 

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter