fbpx
Blog
  • Home
13
04
2015

Meet the team

Door Rdamgym 0

Een gym is niets zonder team! Daarom stellen we jou alvast de eerste toppers van RDAM GYM aan je voor.

 

Miguel fb

 

 

 

Miguel van Dillenburg! Naast the one and only DILLENBURG is hij ook kick-ass personal trainer en instructeur van de RDAM workouts! Miguel zorgt ervoor dat jij alles geeft, lol hebt en jouw doel behaalt! 

 

 

 

Stefana fb

 

 

Stefana Boot, eigenaar maar ook een van de trainers van de RDAM workouts! Losse gewichten, conditie & kracht afwisselen en het maximale uit je training halen, dat is waar Stefana voor gaat!

 

 

 

 

linda logo

 

 

Linda van Druenen, de rust en balans in het team! Yoga naar ieder niveau, als ondersteuning van een andere sport of als workout opzich. Linda is er helemaal klaar voor! Naast yoga instructrice is Linda onze voedingsdeskundige! 

 

 

 

 

Leon

 

 

Léon Dronkers, naast eigenaar ook een trainer die je in verschillende lessen, waaronder boxing en RDAM workout, terug gaat zien bij RDAM GYM! Ook zal Leon als personal trainer small group trainingen en 1 op 1 trainingen gaan geven!

 

 

 

 

 

Fabian logo

 

 

Fabian Westrup, onze powerman! Focus op kracht of de combinatie met cardio, Fabian slaat geen uitdaging over. Deze bikkel gaat straks samen met jou los tijdens de Kettlebell workouts en RDAM workout.

 

 

 

 

Alex fb

 

Alex van Tiel, personal trainer & RDAM workout instructeur bij RDAM GYM! Deze topper heeft jaren ervaring en kan niet wachten om er bij ons vol tegenaan te gaan! Naast personal training en de workouts zie je Alex ook bij de ‘open gym‘. 

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter