fbpx
Blog
  • Home
17
08
2020

Van trainster naar schrijfster!

Door Rdamgym 0

Hey! Je kent mij misschien al als trainer bij RDAM gym, maar wat je misschien nog niet weet is dat ik ook een boek heb geschreven. Mijn boek heeft de titel “De YES-formule. In drie stappen naar jouw mooiste leven”.

We hebben allemaal een druk leven en we cijferen onszelf af en toe helemaal weg. We nemen geen tijd voor onszelf en lopen vaak op onze reserves. Dit is uiteraard niet goed voor je weerstand, maar ook niet voor je humeur, motivatie en je prestaties. We zijn heel de dag bezig om anderen het naar de zin te maken, maar heb jij het wel naar je zin?

Wil je bewust leven en ook echt acties ondernemen om controle te pakken over jouw leven? De YES-formule is een formule die je áltijd en overal kunt toepassen.

Je wordt je bewust van je lichaam, geest en omgeving. Je krijgt tools voor het accepteren van jezelf, je leert hoe je jezelf op de eerste plek kunt zetten en ontdekt de kracht om de bezem te halen door bepaalde zaken die niet meer bij je passen.

Dit boek biedt je de handvatten om de controle over je leven terug te krijgen. Bewuste keuzes te maken, gewoontes te veranderen en gelukkig te zijn met het leven dat je leidt. Heb ik je enthousiast gemaakt over het boek of zou je hier meer over willen weten? Kijk dan op www.yesformule.nl en start jouw avontuur!

Waarom wachten? Pak die controle!

Liefs,

Gillian

 

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter