fbpx
Blog
  • Home
17
04
2015

Vicore Fitness

Door Rdamgym 0

Ruim een jaar geleden werden Léon en ik benaderd door Lifemaxx, onze leverancier voor al die te gekke sport attributen, met de vraag of wij de opleiding voor Vicore National Trainer wilden doen in Londen! Daar zeg je natuurlijk geen nee tegen, voor we het wisten zaten we in het vliegtuig naar Londen.

In een weekend werden we samen met een aantal andere fitness professionals uit onder andere Italië en Bulgarije opgeleid door toptrainer Steve uit UK en de eigenaar Greg Nigro uit Amerika. Een ervaring die sowieso onwijs gaaf is, maar ook nog eens super leerzaam. Dat Vicore geweldige producten heeft wisten we al, maar na dit weekend waren wij ‘hooked’!

Vicore opleiding

Jij denkt nu waarschijnlijk ‘Vicore?! Wat is dat?’ Logisch, dat hadden wij ook toen we het voor het eerst hoorden. Vicore maakt fitness bankjes met een soort halve bal erop. Ergonomisch natuurlijk top, omdat het stukken beter ligt dan dat keiharde bankje wat je gewend bent. Daarnaast zorgt het voor extra manieren om te trainen, waarbij je veel meer focus legt op het trainen van je core. Het is een hele uitdaging om dezelfde gewichten dumbles te gebruiken voor een oefening op een Vicore als je een standaard bankje gewend bent, geloof me… wij hebben het geprobeerd! Na 22 april kun je dit komen ervaren, want dat is natuurlijk veel overtuigender dan mijn verhaal.

Vicore uitleg Londen

Een jaar geleden waren er nog geen concrete plannen om een eigen gym te openen en stond Vicore voor ons dus op een laag pitje. Door de sneltrein met de kans die we hebben gekregen om in Delftse Poort een gym te openen stond Vicore weer bovenaan de lijst. Super trots zijn we dan ook dat wij het eerste officiële Vicore Training Center in Nederland zijn!

Vicore zorgt voor de beste core training op een bankje! Geen ander fitness bankje zorgt voor een core training als deze. Wij kunnen niet wachten om tijdens onze groepslessen en personal trainingen aan de slag te gaan met Vicore. Dit keer hebben we niet een bankje, maar vier bankjes tot onze beschikking!

Binnenkort worden de eerste opnames voor een Vicore video gemaakt, so stay tune!

Tot snel,

Stefana

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter