fbpx
Blog
  • Home
03
08
2020

Vriend van RDAM GYM!

Door Rdamgym 0

Een gym verstopt achter de hoge muren van Delftse Poort! Normaal een unieke locatie, een uniek concept en jouw plek om samen met je collega’s te sporten of juist even te ontsnappen aan je leidinggevende.

De plek waar je normaal je telefoon aan de zijkant legt en even luistert naar de instructeur die jou gewoon vertelt wat je gaat doen. De plek die nu helaas wat minder goed bezocht wordt door al het thuiswerken van de vele bedrijven rondom het Weena.

Gelukkig hebben we nog een hele toffe groep gymmerTs over en daar willen we graag ons aanbod voor kunnen waarborgen. Nog steeds events blijven organiseren en letterlijk door blijven draaien tot de kantoren weer wat meer gevuld worden en wij weer wat meer members hebben. Helaas is het werkelijkheid, dat dit zonder jouw hulp, lastig gaat worden! Om die reden zijn we op zoek naar vrienden van de gym!

Wij gaan er nog steeds vanuit dat de panden langzaam weer wat meer gevuld gaan worden en dat onze gym die ruwe parel blijft! De plek waar veel werknemers, ondernemers en sporters hun momentje gaan beleven. Daar willen we ook graag gebruik van maken door een grote banner op te hangen met verschillende logo’s. De logo’s van onze vrienden!

Lijkt het jou leuk om zo’n plekje op dit doek, wat gesponsord wordt door Banner Stunter, te bemachtigen? Vul dan snel dit formulier in! Je kunt op 3 verschillende manieren vriend van de gym worden:

  • Jouw bedrijfslogo op het doek voor € 50,- ex btw,
  • Een groot bedrijfslogo op het doek voor €250,- ex btw,
  • Een groot bedrijfslogo op het doek en een bedrijfstraining voor max 20 personen of een personal training voor €500,- ex btw.

Wil je vriend worden van de gym en heb je een ander leuk idee? Neem dan gerust even contact op met Stefana via stefana@rdamgym.nl of +316 30 83 21 38

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter