fbpx
Blog
  • Home
09
10
2019

RDAM GYM werkt samen met VYTAL: de meest complete voedingsapp ooit!

Door Rdamgym 0

Onze trainers krijgen regelmatig de vraag of ze geen voedingsschema kunnen maken voor een klant. Natuurlijk kan dit, alleen iedere persoon is anders, ieder doel is anders en daardoor is de behoefte van ieder persoon ook anders. Het maken van een voedingsschema is dus heel arbeidsintensief als een trainer dit voor jou persoonlijk moet maken. Gelukkig is dit ook niet meer nodig, want met de komst van Vytal kunnen we je persoonlijk begeleiden en heb jij de vrijheid om dingen te eten die echt lekker zijn. Vanaf 1 november starten we een pilot en heb je de mogelijkheid om 3 maanden aan de slag te gaan met Vytal.

 

Wat doet Vytal dan eigenlijk?

Elke dag stelt de app een voorgeprogrammeerd persoonlijk menu voor, gebaseerd op je energiebehoefte, rekening houdend met jouw doelstelling en voorkeuren. De app houdt onder andere rekening met macronutriënten, allergieën, voedingsvoordeuren, gewenste variatie en maximale bereidingstijd.

Plannen is ook eenvoudig. Je kunt het dagmenu 10 dagen vooruitkijken en indien gewenst, wijzigingen aanbrengen. Met een druk op de knop staat er een andere maaltijd klaar. Met de keuze uit honderden recepten zitten er genoeg tussen die je lekker vindt! Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst en bereidingswijze. Koken was nog nooit zo makkelijk!

 

Waarom dan online coaching?

De app spreekt voor zich, maar misschien helpt de samenstelling van jouw menu wel niet bij het behalen van je doelstelling. Ieder lichaam is anders en reageert ook anders. De coaches zijn er om te zorgen dat ze bijsturen waar nodig om jou het doel te laten behalen. Bij vragen kun je sparren met je coach en hij/ zij zal je ook contacten wanneer we in de voortgang zien dat je sturing nodig hebt. Een app voor de basis, maar het persoonlijke stukje wat je van RDAM GYM gewend bent.

 

Leuk die app, maar ik heb een gezin en moet ook al die boodschappen nog doen. Hebben jullie daar ook een oplossing voor?

Jazeker! In de app kun je aangeven dat je bepaalde maaltijden voor meerdere personen wilt maken. Zo kun jij jouw voedingsschema gewoon aanhouden en sta je geen andere maaltijd voor je gezin te maken. De boodschappenlijst die de app kan maken kun je ook gelijk kopiëren naar Albert Heijn, waardoor je de boodschappen zelfs thuis kunt laten bezorgen. Easy peasy!

 

Ik wil starten, maar wat kost het eigenlijk?

Op 1 november starten we de pilot met de Vytal app en gaan we 3 maanden testen of dit DE oplossing is voor jouw stok achter de deur, als het om gezonde voeding gaat. Bij een pilot hoort dan ook een pilot prijs. Je kunt nu aan de slag met 3 maanden coaching voor 20 euro per maand. Je eerste betaling doe je via iDeal in onze webshop en daarna wordt het bedrag maandelijks geïncasseerd. Wil jij na 3 maanden door met Vytal en besluiten wij dat ook te doen? Dan verlengen we je pilot als een maandelijks opzegbaar abonnement. Voordat we dit doen nemen we natuurlijk contact met je op om de pilot met je door te nemen en de eventuele prijswijziging te bespreken. Oftewel, een mooie kans om voor een mooie prijs nu te starten en de feestdagen met een stok achter de deur in te gaan. Wil jij 1 november starten? Schaf dan snel jouw online coaching aan in de Fitmanager app.

Aanschaffen met bestaande account op Fitmanager of naar de webshop als nieuwe klant. Je vindt het Vytal traject in de shop onder ‘abonnementen en strippen’.

Let op! De app is alleen beschikbaar in het Nederlands.

 

 

Tags bij deze post

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter