fbpx
Blog
  • Home
18
02
2016

Boxing in business

Door Rdamgym 0

Een dag vol meetings, afspraken en conference calls. Amper tijd om te eten en als je thuis komt ben je gesloopt, niets krijgt jou nog van de bank af. De volgende dag staat op ‘repeat’ en eigenlijk ziet iedere dag van de week er hetzelfde uit, je wordt opgeslokt door je werk en vergeet je lichaamsbeweging of een momentje waarbij je jouw hoofd leeg kunt maken. Je bokst je een weg door het vele werk. Herkenbaar?

Wat als je nu eens een uurtje tussen de middag blokt. Een uurtje ME-time! In dat uurtje train je 30 minuten en heb je nog tijd om even te douchen en je lunch naar binnen te werken. Wedden dat je volle ‘fresh-energy’ de middag tegemoet gaat en dat je productiever bent! Geloof je me niet? Kom het dan gewoon eens proberen bij bijvoorbeeld een boxing workout van 30 minuten tussen de middag.

Het imago van het boksen is veranderd, de workouts zijn veranderd. Boxing wordt veel gebruikt tijdens personal training met als doel de conditie te verbeteren. Het doel om iemand echt te raken is voor een groot gedeelte verdwenen. Het gaat om de essentie, de training en het leegmaken van je hoofd. Een workout van 30 minuten boxing zorgt ervoor dat jij het maximale uit jezelf haalt en jezelf goed op de proef stelt. Ga je voor 60 minuten? Be prepared, want dit is bikkelen to the max!

Benieuwd naar een boxing workout tijdens jouw lunchbreak? Volg dan snel je proefles door te mailen naar info@rdamgym.nl welke les je wilt volgen:

  • Woensdag 12:30 uur Boxing 30
  • Donderdag 12:00 uur Boxing 30

Ga jij voor ‘the real deal’? Boek dan snel je 60 minuten workout:

  • Dinsdag 7:30 uur Bag Boxing
  • Dinsdag 18:00 uur Kickboxing
  • Dinsdag 19:30 uur Boxing
  • Donderdag 19:30 uur Bag Boxing

 

Je kunt bij ons handschoenen lenen. Wil je vaker een les volgen? Bestel dan snel je handschoenen bij ons ivm hygiëne. Toch fijner als je je eigen handschoenen hebt 😉 Wij kopen de handschoenen in bij Matsuru, dus we garanderen een scherpe prijs!

Zien we je snel in de gym?

Stefana

Tags bij deze post

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter