fbpx
Blog
  • Home
19
02
2016

DISQ 10 rounds event

Door Rdamgym 0

Ben jij klaar voor een nieuwe challenge? Want wij dagen jou uit!

Misschien heb je er al wel eens van gehoord, DISQ! Een paar jaar geleden kwamen wij de founder van DISQ tegen op een sportconventie. Vol enthousiasme vertelde hij waar hij mee bezig was en wij waren vanuit personal training oogpunt geïnteresseerd. Na een tijdje hadden ook wij de DISQ in huis, maar het trainen ermee bleef achter. In je eentje of met je PT klant ga je er niet zo snel mee aan de slag, totdat wij via ons andere bedrijf  The Bootcamp Club en later op de fitnessbeurs FIBO oog in oog kwamen te staan met DISQ 10 ROUNDS.

Als echte boxing liefhebbers gingen wij de training vol in samen met onze franchise collega’s van The Bootcamp Club. Je zou zeggen allemaal fitboys & girls die niet stuk te krijgen zijn. I can tell you.. spierpijn was aanwezig! Bij iedereen! It felt great!

In Rotterdam is er nog geen enkele gym die DISQ groepstrainingen aanbiedt en eigenlijk zijn er in Nederland weinig gyms die dit doen. Voor ons reden genoeg om eens te kijken wie de uitdaging van deze training aangaat.

Wat houdt het in? DISQ is een soort riem waarbij twee discussen op je heupen zitten. Samen met de lijnen die weer bevestigd zijn rond je enkels kun je weerstand toevoegen. Iedere oefening die je uitvoert kun je dus zelf zwaarder of lichter maken door te draaien aan de DISQ. Bij de 10 rounds training ligt de nadruk op een boxing workout waarbij je 10 rondes van 3 minuten, met een klein beetje rust tussendoor, aan de bak gaat.

Donderdag 31 maart om 19:30 uur zal een national trainer van DISQ bij ons in de gym een speciale 10 ROUNDS workout gaan geven. We hebben maximaal plek voor 20 personen. Dus wil jij erbij zijn? Zorg dan snel dat je je aanmeld via Virtuagym! Is de workout nu binnen no time vol? Dan zorgen wij dat er van 18:30 – 19:30 uur nog een DISQ workout toe wordt gevoegd.

So.. are you ready to hit the DISQ?

  • WAT: DISQ 10 rounds event
  • WAAR: RDAM GYM
  • WANNEER: donderdag 31 maart
  • HOE LAAT: 19:30 tot 20:30 uur
  • DOOR WIE: DISQ national trainer

Nieuwsgierig geworden? Check dan snel het filmpje!

Wij hebben er nu al zin in, hopelijk jij ook!

Léon en Stefana

 

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter