fbpx
Blog
  • Home
22
05
2017

Dutch Fitness Awards winner!

Door Rdamgym 0

RDAM GYM beste sportschool en personal trainer van Rotterdam!

Ieder jaar vindt er een verkiezing in de sportbranche plaats en zo stond ook dit jaar de Dutch Fitness Awards op de planning. De klanten van sportscholen kunnen hun gym nomineren en stemmen op hun favoriete sportschool en dit jaar ook hun favo personal trainer.

RDAM GYM bestaat net 2 jaar en is gevestigd in Delftse Poort. Achter de deuren van dit statige kantorenpand vind je een echte Rotterdamse rauwe parel: een gym waar ‘niet lullen maar poetsen’ de boventoon voert. Alleen maar workouts onder begeleiding van ervaren trainers, in een groep, met je collega’s of een op een met jouw favoriete personal trainer. Geen standaard sportschool, maar een zaal vol losse materialen, een kooi, bokszakken en genoeg ruimte voor een yoga les of dance workout.

Bij RDAM GYM kom je naast goede workouts ook voor de gezelligheid en dat bleek wel, want de klanten van RDAM GYM hebben ervoor gezorgd dat Winston Baisie is verkozen tot beste personal trainer van Rotterdam en de gym de Award in ontvangst mocht nemen voor beste sportschool van het jaar in de gemeente Rotterdam.

Namens het hele team willen wij onze trouwe sporters, supporters en fans bedanken voor het stemmen en het winnen van de prijs!

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter