fbpx
Blog
  • Home
12
10
2016

Harbour Run

Door Rdamgym 0

Zondagmiddag, het zonnetje schijnt en 32 bikkels van RDAM GYM verzamelen zich vol enthousiasme in de haven van Rotterdam voor de Harbour Run. We krijgen allemaal ons RDAM GYM shirt, registratieband en maken nog juichend een groepsfoto. Daarna is het alweer tijd om richting de start te gaan. In een iets te klein startvak stonden we met nèt iets te veel deelnemers een geïmproviseerde warming up te doen. Jumping jacks, hakken billen en knie heffen voeren wij allemaal uit als een dribbel met af en toe een sprongetje, we willen elkaar tenslotte niet voor de start van de run een blauwe plek, dik oog of blessure bezorgen 😉

We tellen met het hele startvak af, zwaaien nog even naar Stefana die ons staat aan te moedigen langs de zijlijn en we beginnen al gelijk met kruipen en klimmen. Al snel komen we bij een gezellige Rotterdamse fanfare, sommige zingen even mee en rennen vervolgens verder. Bij de meeste obstakels kunnen we weer even op adem komen omdat we moeten wachten. We helpen elkaar over muren en containers. Zoals altijd bij de RDAM Gymmerts hangt er een gezellige en goede sfeer. Zelfs op het parcours is er tijd voor een groepsfotootje:
Harbour Run RDAM GYM
(Foto van Evert Buitendijk)

Het parcours gaat regelrecht door de haven van Rotterdam, hoe gaaf is dat als Rotterdammer! We rennen er niet alleen doorheen, maar klimmen ook over containers en door loodsen met rook en lichten. De laatste kilometer van de run worden we aangemoedigd door publiek, waarna we vervolgens via een ballenbak (ik ben gelukkig) en klimtouw over de finish gaan.

Ik wil graag nog RDAM GYM deelnemers (en toeschouwers) bedanken voor de super gezellige en sportieve middag! What’s next?!

Beelden zeggen natuurlijk veel meer dan woorden, dus check ook even de aftermovie! Credits gaan naar Léon die de hele run met een Go Pro in zijn handen heeft gelopen en het dus extra zwaar had 😉

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter