fbpx
Blog
  • Home
15
02
2016

Meet The Trainers

Door Rdamgym 1

Meet The Trainers van RDAM GYM! Ondertussen bestaat ons team al uit 11 trainers, tijd om ze aan jullie voor te stellen. Elke week zal er een trainer aan jullie voorgesteld worden.

Léon DronkersLeMeet de andere Boss van RDAM GYM Léon Dronkers. 28 jaar jong, gek op M&M’s, enthousiast, altijd in voor een geintje, en een harde werker. Want ja.. hij heeft inmiddels ook 3 sportbedrijven op zijn naam staan en is eindbaas van alle trainerts. Tijdens zijn jeugd heeft hij gewerkt op de markt bij zijn ouders. Daarna is hij vanuit zijn stage gelijk aan het werk gegaan bij een fitnesscentrum. Hij is trainer geworden omdat hij graag mensen helpt en het super vindt om mensen samen zien te werken. 8 uur per dag naar een laptop staren is niks voor hem.

Elke donderdag tussen 12.00 en 13.00 uur staat hij klaar voor een RDAM Workout en Boxing les. Verder geeft hij nog personal training.

Niet lullen maar poetsen, kom gewoon langs en laat jezelf niet tegenhouden door verhalen op social media van andere fitte mensen. Ook zij zijn ergens begonnen!

Stefana BootStefana Boot eigenaar RDAM GYMIn het teken van het éénjarige bestaan:

Meet the boss van RDAM GYM Stefana Boot. In de gym valt ze alleen af en toe nog in, maar is wel altijd aanwezig bij events! Stefana in drie woorden: ambitieus, eigenwijs en actief.

Deze girlboss is 28 jaar oud, heeft een handje vol bedrijven samen met Léon (RDAM GYM, The Bootcamp Club Rotterdam, Zuid-Holland Zuid en Zero10 training) en is een fanatieke golfer + snowboarder.

Ze heeft van haar hobby haar werk gemaakt! “Sporten is altijd een rode draad geweest in mijn leven, maar door mijn zwakke knieën heb ik nooit een sportopleiding kunnen doen vanwege de belasting 5 dagen lang. Toen ik merkte dat het werken voor een baas niet mijn ding was en ik graag een bedrijf op wilde zetten kwam een franchise van The Bootcamp Club op mijn pad. Dit pakte goed uit en na het combineren met mijn bedrijfje Retailstylist (online marketing) ben ik hier samen met Leon fulltime aan gaan werken. Na een tijdje werden dit 2 franchise regio’s en toen kwam de kans voor een eigen gym op ons pad.”

Haar lievelingseten? Je bedoelt een lijst met lievelingseten… Een echt goede pasta bolognese (het liefst IN Italië) Tony chocolonely karamel zeezout, oreo met witte chocolade, nutella, een Brammetje en ga zo maar door 😉

Sercan AynaciFoto 22-06-16 09 40 52Meet Sercan Aynaci! Hij is al 8 jaar trainer en studeert daarnaast nog fysiotherapie. Hij is een echte party-animal, is vaak met Winston dansjes aan het doen en is gek op sushi (wie niet?!). Als je nog een Audi R8 over hebt, dan wil Ser hem graag hebben (wie niet?!).

Sinds kort geeft hij op donderdagavond de bag-boxing, verder valt hij af en toe in bij andere workouts en is hij vaak in de gym te vinden bij andere trainers.  Hij vind het leuk om gezellig met een groep mensen bezig te zijn en om de wereld een fittere plek te maken.

In drie woorden: Ser Geeft Les 😉

 

Liesbeth Pauwels
MTT
Meet onze nieuwe personal trainer, Liesbeth Pauwels, 26 jaar oud en in 3 woorden; ambitieus, open-minded en vrolijk. Sportief is ze zeker, want zelf doet ze aan golf, crossfit en yoga.

Ze is een Golf Performance Coach, gespecialiseerd ik fysieke golf- en bootcamp training. Vanaf deze maand zal ze personal training in RDAM GYM gaan geven. Ook heeft ze de yogales van Linda op maandag overgenomen. Ze richt zich op functional training, mobiliteit & stabiliteit en sport specifiek.

Liesbeth is in België geboren, opgegroeid in Spanje, heeft in Vancouver bewegingswetenschappen gestudeerd, woont nu ondertussen 4 jaar in Nederland, maar is de grootste fan van de Italiaanse keuken (pasta’s, ijs 😉 )

Linda van Druenen
Foto 11-04-16 13 15 27 (1)
Meet onze Yogi Linda van Druenen! 45 jaar oud maar voelt zich net 30 😉  Op maandag 12.30 uur geeft ze de “lunch Yoga Workout”. Lekkere inspanning, ontwikkeling van kracht en flexibiliteit, maar ook ontspanning. Wat ze vaak hoort is dat wat mensen op de mat hebben geleerd, ook in het dagelijkse leven gaan gebruiken. Lichaam en geest krijgen beide aandacht op een “met beide beentjes op de mat” mentaliteit.

Zelf doet ze natuurlijk aan yoga, hardlopen en golfsurfen, het liefst in bikini in een tropische land. Haar lievelingseten? Als het maar gezond is en pure van smaak is.

Je zal het misschien niet zeggen, maar Linda is 16 jaar lang makelaar/taxateur geweest, met onder andere een eigen Taxatiebureau. Enkele jaren geleden is ze begonnen met een omscholingsproces tot Lifestyle Coach en Yoga Teacher. Haar omscholing heeft haar lichamelijk en geestelijk zo positief in het leven gezet, dat ze dit graag ook aan andere wilt mee geven.

Tip van Lin: Wat ik vaak zie is dat mensen zo ontzettend streng zijn voor zichzelf en gelijk doelen willen bereiken waarbij de lat zo, zo ontzettend hoog ligt. Wees lief voor jezelf en begin gewoon met kleine stappen.

Fabian Westrup
Foto 29-03-16 13 08 19

Meet trainer Fabian Westrup, 24 jaar oud en fulltime trainer. Hij vind het heerlijk om mensen in beweging te zetten en ze een goed gevoel over zichzelf te geven. Dinsdag midden tussen 12 en 1 uur geeft hij de Kettlebell- en RDAM Workout. De meeste trainers zijn omkoopbaar met eten, maar Fabian met motivatie, dus doe goed je best tijdens zijn lessen 😉

Fabian doet zelf aan judo, maar houdt ook van obstacle runs! Wie doet er trouwens nog meer mee met de Strongmanrun in Rotterdam? Mail naar info@rdamgym.nl voor €5- korting voor je startbewijs!

Alex van TielAlex van Tiel - RDAM GYMMeet trainer Alex van Tiel, 41 lentes jong en heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Vroeger was hij een schilder, maar tegenwoordig dus een trainert! Hij heeft al jarenlang zijn duikbrevet en duikt op de mooiste plekken van de wereld. Next stop: de Malediven! Uhm.. Wie gaat er mee in zijn koffer? 😉

Op donderdag is hij te vinden in de gym voor de RDAM Workout en de open gym. Hou je van krachttraining? Dan zit je bij Alex goed!

Zijn levensmotto: Do what you love and love what you do!

See you soon!

Malou Zuur
Foto 14-03-16 14 24 53
Meet flexible Malou Zuur. Elke dinsdag van 17:00 tot 18:00 is ze in de gym voor een Yoga les! Geen gezweef en gerelax. Van krachttraining worden je spieren kort, waardoor ze niet altijd even functioneel meer kunnen zijn. Dit kan op den duur voor klachten zorgen en met yoga kan je dit verhelpen. Denk je dat je te stijf bent voor yoga? Dan moet je juist komen!

Naast yogi is Malou docent Onderwijskunde op de Hogeschool en geef ze ook indoor ski- en snowboardles.

En zoals bijna elke RDAM GYM medewerker kan je haar ontzettend blij maken met een Tony Chocolonely Caramel zeezout reep.

Namasté!

Yves WijnhardHuman Flag RDAM GYMMeet Crossfit-fan Yves Wijnhard, onze trainert die de zwaarste oefeningen zo gemakkelijk uitvoert dat het voor ons ook een eitje lijkt…  Muscle ups, human flags, pistol squats, hij leert het je tijdens de training Calisthenics, die vanaf nu vast op het rooster van RDAM GYM te vinden is. Je kunt hem trouwens ’s nachts ook gewoon wakker maken voor een Crossfit workout.

Typisch aan Yves? Hij eet élke dag 4 boterhammen met pindakaas en hagelslag ;- )

Op dinsdag en woensdag is hij te vinden in de gym voor Bag Boxing, Calisthenics en de RDAM workout. Hij helpt je graag met het realiseren van jouw doelen!

Joey Brouwer
Joey Brouwer
Meet trainer en peanutbutter lover Joey.  Hij geeft elke maandagochtend en tussen de middag de RDAM en Kettlebell workout.  Joey is een energieke en vrolijke trainer vol met Rotterdamse nuchterheid. Hij doet zelf aan atletiek, dus je conditie zal tijdens zijn trainingen goed op de proef worden gesteld. Oh en mocht je hem een keer nodig hebben.. Je kunt hem wakker maken voor een lekker bord Italiaans eten.

Train jij ook een keer mee met Joey?

Winston Baisie
Foto 10-02-16 14 46 04
Het is weer maandag en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe “Meet The Trainer”
Vandaag willen we je graag voorstellen aan personal trainer Winston Baisie. Als je aan RDAM GYM denkt, dan denk je aan Winston. Denk je aan Winston, dan denk je aan Tony Chocolonely en Nutella. Deze topper geeft de RDAM Workout, kickboksen, boxing en personal training.
Hij zit middenin een carrière switch van marinier naar trainer. Waarom? Hij vind het leuk om mensen te helpen hun doelen te behalen, om voor de klas te staan en zal dit ook altijd met een big smile en wat gekkigheid doen. Je kunt namelijk meer dan je denkt!

Winston loopt dit jaar de marathon van Rotterdam, dus wie zien we aan de zijlijn om hem aan te moedigen?

Susanne Slikboer
Foto 22-02-16 16 35 51

Mondays are for Meet The Trainer! Vandaag in de spotlights onze danskoningin Susanne Slikboer. Elke maandag van 18.00 tot 19.00 uur werkt ze jou in het zweet met een leuke intensieve dance workout!
Naast trainer is ze ook een sporthulpverlener en coacht ze mensen met sport als middel. Sporten is haar passie en dit wil ze overbrengen op andere. Hoe ze zichzelf beschrijft? Positief, krachtig, open minded!

Wil jij binnenkort een dance workout op bijvoorbeeld Justin Bieber? Neem iets mee waar kokos in zit en Suus is al snel om 😉

Dus kom van de bank af en dans mee in de gym!

Auteur: Rdamgym

Reactie
1
RDAM GYM wint de Dutch Fitness award beste sportschool en personal trainer gemeente Rotterdam

[…] ook voor de gezelligheid en dat bleek wel, want de klanten van RDAM GYM hebben ervoor gezorgd dat Winston Baisie is verkozen tot beste personal trainer van Rotterdam en de gym de Award in ontvangst mocht nemen […]

Laat een bericht achter