fbpx
Blog
  • Home
03
12
2020

MindGym

Door Rdamgym 0

MindGym

We weten het allemaal! ‘(Thuis)werken is topsport’. Om jou een steuntje in de rug te geven en je te helpen je aandacht naar het hier en nu te brengen, je op te laden voor de dag en je mind een break te geven organiseren we elke donderdagochtend in januari een sessie MindGYM.

Gedurende 4 weken laat Margit je kennis maken met verschillende mindfulness technieken en oefeningen. Op deze manier kun je ervaren hoe divers mindfulness is en hoe de ene techniek of oefening beter bij jou past dan de andere. Wil jij ook ervaren hoe het voelt om volledig aanwezig te zijn in het moment? Bewust van je gedachten, gevoelens en emoties, zonder afleidingen en oordelen? Meld je dan nu aan voor MindGYM!

Een programma van 4 weken waarbij je LIVE mee kunt doen met Margit op de donderdagochtend van 8:30 tot 9:00 uur, of een week lang de mogelijkheid hebt om je 30 minuten mindfullness op een gewenst tijdstip te doen. 

LIVE volg je de lessen via TEAMS. (Don’t worry, jouw camera en geluid hoeven niet aan 😉 ) Wil je hem later volgen? Je ontvangt een linkje van ons zodat je een week lang de les in kunt halen of zelfs kunt herhalen. Na een week verdwijnt deze les en ontvang je een nieuwe… en dit alles: 4 weken lang voor maar €19,95!

We starten op donderdag 7 januari. Ben jij erbij? Gelijk na je aankoop ontvang je de link naar je eerste LIVE sessie. Na afloop van deze sessie ontvang je de link om de les een week terug te zien.

LIVE lessen:

  • Donderdag 7 januari 8:30 – 9:00 uur
  • Donderdag 14 januari 8:30 – 9:00 uur
  • Donderdag 21 januari 8:30 – 9:00 uur
  • Donderdag 28 januari 8:30 – 9:00 uur

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter