fbpx
RDAM GYM vs. MR SALAD
  • Home
  • RDAM GYM vs. MR SALAD

RDAM GYM
Wat is RDAM GYM?

Midden in het centrum van Rotterdam vind je RDAM GYM. Een sportschool, maar dan net even anders dan je gewend bent. Naast centraal station staat een groot spiegelgebouw, Delftse Poort. Achter de muren van het voormalige Nationale Nederlanden gebouw aan het Weena 505 vind je de plek voor een uitdagende workout!

Waar in het gebouw vind je ons? Via de hoofdingang neem je de roltrap naar de receptie, bovenaan rechts en langs de muur aan de linkerkant vind je de toiletten en kleedkamers. Via de kleedkamers kom je in de gym!

RDAM GYM is niet de standaard sportschool zoals je gewend bent. Het is geen fitness center maar een speeltuin voor volwassenen! Onder het toeziend oog van een ervaren personal trainer ga jij tijdens een ‘RDAM workout’ aan de slag met losse trainingsmaterialen als kettlebells, barbells, battle ropes, medicin balls en meer. Tijdens de yoga lessen zorg je voor een getraind lichaam op een relaxtere manier en ben je een fan van boksen? Ook dan heb je jouw cardio workout gevonden in deze gym. Benieuwd hoe RDAM GYM eruit ziet? Check dan snel ons filmpje!

Benieuwd naar de workouts van RDAM GYM, bekijk dan de lessen die we aanbieden in het uitgebreide overzicht en kijk in het rooster om te zien wanneer we jouw favoriete les aanbieden.

RDAM GYM - MR SALAD

De kennismakingsweek in samenwerking met MR SALAD

Dit is het moment om RDAM GYM te proberen! Je kunt een week onbeperkt gratis sporten. Na de kennismakingsweek zit je nergens aan vast en bepaal je zelf of je een  abonnement aanschaft, verder sport met een rittenkaart of op een later moment bij ons terug komt. Want eens bij RDAM GYM, altijd bij RDAM GYM volgens onze gymmerts.

Wil jij gebruik maken van deze speciale aanbieding? Vul dan snel onderstaand formulier in! Wij maken een account voor je aan en laten hem in gaan op de dag dat jij wilt starten met trainen. Vanaf dat moment kun je een week lang zelf je lessen inplannen en kennismaken met RDAM GYM.

Mocht je vragen hebben? Mail gerust even naar info@rdamgym.nl of bel/ app ons op 0630832138

Let op: verzilveren van je gratis proefweek kan tot 31 juli 2017!

 

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Geboortedatum (verplicht)

Ingangsdatum proefweek (verplicht)

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website en ons registratiesysteem.