fbpx
Blog
  • Home
22
12
2020

Prijswijzigingen en veranderingen 2021

Door Rdamgym 0

Het einde van een bewogen jaar nadert en dat betekent dat we met z’n allen vooruit kijken naar een nog sportiever 2021. We zijn druk bezig met de voorbereidingen en willen jullie hierin al graag wat meer informatie geven. Zo gaan er voor jullie een aantal dingen veranderen:

We gaan het rooster wat aanpassen dankzij jullie feedback. Zo komen er weer wat lessen bij in de ochtenden en moeten we helaas, voor nu, wat middag lessen cancellen. Houd dus vanaf 1 januari ons nieuwe rooster goed in te gaten, want je kan dus wel meer sporten!

Ook gaan de nieuwe abonnementen veranderen vanaf 1 januari. We gaan werken met een 4 wekelijkse incasso in plaats van een maandelijkse incasso. Ook kun je per direct je nieuwe abonnement in laten gaan, zonder eerst het pro ratio bedrag tot eind van de maand te betalen, wel zo handig. Ook zijn er verschillende soorten abonnementen toegevoegd zodat jij specifieker kiest voor het aantal keren dat je per week wilt sporten. De nieuwe prijzen staan al op de site en gaan alleen in voor nieuwe abonnementhouders vanaf 1 januari 2021. Ben je al abonnementhouder, dan verandert er niets!

We hebben besloten om de prijzen van de rittenkaarten ook iets te verhogen, hierdoor is het wel gunstiger voor je om een abonnement af te sluiten. Doe je dit deze maand nog, dan profiteer je nog van de oude prijzen!

We mogen eindelijk open op zondag en daar gaan wij zeker gebruik van maken. Net als op de zaterdag word je verwacht aan de achterkant van Delftse Poort. De exacte trainingstijden en trainingen zullen zo snel mogelijk op het rooster staan.

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter