fbpx
Blog
  • Home
05
04
2017

RDAM GYM bestaat 2 jaar, vier jij dit mee tijdens ‘Ik hou van RDAM’?

Door Rdamgym 0

RDAM GYM bestaat 2 jaar!

In april 2015 vielen de eerste zweetdruppels op de grond in de GYM van de Delftse poort. Nu twee jaar later zijn we flink gegroeid, veel trouwe gymmerts, fanatieke instructeurs en een GYM dat over alles beschikt om de beste workouts en personal trainingen te geven. Reden voor een goed feestje dus!

Dat we ons tweejarig bestaan niet zomaar aan ons voorbij laten gaan, moge duidelijk zijn. Op vrijdag 21 april is het dan zover. De eerste uitnodigingen zijn al de deur uit voor de enige echte ‘ Ik hou van RDAM’ workout. Een workout waarbij oud hollandse spellen gecombineerd worden met quizvragen en spellen zoals we die kennen van het bekende televisieprogramma ‘ Ik hou van Holland’. Vier teams gaan tijdens deze feestelijke workout op een gezellige manier strijden om de eer en eeuwige roem. Waar RTL een stralende Linda de Mol heeft, hebben wij onze huis DJ met de beste beats en onze enthousiaste instructeurs. Ook de hapjes (en drankjes) mogen tijdens deze ‘workout’ niet ontbreken!
Deze worktout belooft één groot feest te worden met vooral veel gezelligheid. We zullen terugblikken op de toffe momenten die we met zijn allen al bereikt hebben. Maar na afloop zullen we vooral proosten met elkaar op de nog toffere momenten die gaan komen!

P.s. Inschrijven kan vanaf nu via Virtuagym. Doe dit ruim op tijd zodat wij op tijd boodschappen kunnen doen 😉

Ik hou van RDAM - RDAM GYM

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter