fbpx
Blog
  • Home
06
11
2015

RDAM GYM Experience

Door Rdamgym 0

Vrijdagavond 30 oktober was er een bloggers event bij RDAM GYM. De hele zaal stond vol met bekende gezichten van onder andere Fitdutchies, Fitgirlcode en Gezond Met Ons.

De trainers van RDAM GYM werkte de bloggers flink in het zweet met een les boksen en de RDAM Workout. Na het sporten moesten de magen van de foodies natuurlijk weer gevuld worden. Er stonden flink wat pizza’s van Sugo klaar, een sapje van Sajoer en een bite van Sue Food.

Na afloop kregen de deelnemers een leuke Goodiebag mee. Hierin zaten goodies van The Bootcamp Club, Vita Coco, Justnuts, Body & Fit, Yogi Tea en Perfect Health.

Buiten het sporten en eten werden er ontzettend veel foto’s gemaakt. Want ja, dat hoort er natuurlijk bij in het bloggers wereldje. 😉 Hieronder een impressie van de avond

RDAM GYM experience RDAM GYM experience RDAM GYM experience RDAM GYM experience RDAM GYM experience RDAM GYM experience RDAM GYM experience RDAM GYM experience Studentenvoer RDAM GYM experienceRDAM GYM experience Sue en Sajoer RDAM GYM experience sugo RDAM GYM experience goodiebag

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter