fbpx
Blog
  • Home
25
09
2018

Small group training X-mass edition

Door Rdamgym 0

De kruidnoten liggen alweer in de winkels en het weer is omgeslagen, winter is coming! Bij het afscheid nemen van de zomer hebben we nog eens goed naar de vakantiefoto’s gekeken, viel het mee of tegen? Hoe fijn is het om fit je kerstpak in te gaan! Een paar kilo’s minder of gewoon wat strakker in je pak, dat is waar we in de aankomende small group training aan gaan werken.

In 7 weken tijd, in verband met kerst stoppen we een weekje eerder dan normaal, gaan we er compleet tegenaan. We gaan 2x per week met een vaste groep en vaste instructeurs,  Brandon & Siobhan, trainen naar jouw persoonlijke doel. De trainingen zullen afwisselend zijn, maar altijd uitdagend! Ze zullen bij Brandon Nederlandstalig zijn en bij Siobhan Engels, voor extra afwisseling! Je zult werken aan kracht, cardio en balans. Bij sommige oefeningen zul je natuurlijk werken aan specifieke uitvoeringen die alleen voor jouw doel belangrijk zijn. Alles op je eigen niveau, maar toch in een klein groepje.We starten maandag 5 november!

 

Tijdstippen:

  • Elke maandag om 20:00 uur tot 21:00 uur.
  • Elke donderdag om 19:00 uur tot 20:00 uur.

Mis je een keer een les? Geen probleem, deze kun je inhalen in de reguliere groepslessen van RDAM GYM.

Wil jij ook 2x per week, 7 weken lang, trainen in een vaste groep van 4 tot 6 personen en heb je daar €225 voor over? Ga dan snel naar de webshop en claim je plekje in de small group training X-MASS EDITION! Heb je nog vragen? Stuur dan snel een mail naar info@rdamgym.nl of app/ bellen naar 0630832138.

 

 

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter