fbpx
Blog
  • Home
15
06
2015

Sportief vergaderen

Door Rdamgym 0

Je kent het vast wel… zo’n dag dat je MOET vergaderen. Opletten, scherp zijn en vooral stilzitten en je opgesloten voelen in een vergaderzaal: STOP DAARMEE!

Delftse Poort, het pand waarin RDAM GYM gevestigd is, beschikt over een vergadercentrum 2.0. De mooiste ruimtes en voorzien van alle gemakken die je tijdens een vergadering wilt hebben. In het vergadercentrum zit ook de deur naar RDAM GYM, de plek waarin jij voor, tijdens of na het vergaderen inspiratie op kunt doen, je agressie/ energie kwijt kunt of gewoon even lekker 30 of 60 minuten kunt sporten!

Vergaderen hoeft niet meer hetzelfde te zijn met de sportfaciliteiten. Lijkt het je leuk om samen met je collega’s een workout te volgen? Laat het ons snel weten want we kunnen een op maat gemaakte workout voor jullie verzorgen. Teambuilding of juist een uur lekker intensief sporten, het kan allemaal. Of je nu in een klein gezelschap bent en deel wilt nemen aan de reguliere lessen of met jouw team een specifieke workout doen, het kan allemaal.

Neem voor meer informatie contact op met Stefana Boot via 0630832138 of info@rdamgym.nl.

Boxing op chique

RDAM GYM: Boxing in pak of op high heels! Tegen Stefana zeg je geen ‘nee’. Volgende keer wel in sportkleding?

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter