fbpx
Blog
  • Home
15
03
2017

Tijd voor een nieuw feestje: GLOW WORKOUT

Door Rdamgym 0

Lang hebben we nog kunnen nagenieten van de succesvolle foute workout 2.0. Wat een feest was dat. Foute hitjes, foute outfits en de zaal gevuld met een toppubliek, dat was een gouden combinatie. Zo’n succes smaakte bij ons al snel naar meer. Ondertussen zijn we hier wel van bijgekomen en begon het toch echt weer te kriebelen om een toffe thema avond te organiseren. De vraag was alleen; Hoe gaan we de vorige editie overtreffen?!

Afgelopen weken hebben we dan ook niet stil gezeten om tot het perfecte idee te komen. Met elkaar hebben we flink zitten brainstormen. Het ene idee na het andere idee vloog over de tafel. Maar de keuze maken tot het perfecte thema was nog niet zo gemakkelijk. Totdat iemand, onze top stagiaire Chelesta, met het verlichtende antwoord kwam en we het licht zagen. Of nouja eigenlijk het tegenovergestelde…

Vrijdag 31 maart is het zover en zal de RDAM workout worden omgetoverd tot een GLOW IN THE DARK WORKOUT!!

Lichten uit, rolluiken naar beneden en normale lampen worden vervangen voor blacklights. Het mag deze avond natuurlijk niet ontbreken aan weer heerlijke beats van onze enige echte DJ Anton (Brandon). Hij zal er wederom voor zorgen dat de beats perfect aansluiten bij de avond. En dat niemand de voetjes op de vloer wil houden. Om ervoor te zorgen dat je niet over andermans voeten struikelt zorg zelf voor de juiste outfit met de nodige accessoires.
Wat is er nou leuker dan een workout in de duisternis?! Helemaal niks!
Dus laten we de foute workout overtreffen en kom daarom vrijdag 31 maart, 17.30 uur met ons shinen in het donker tijdens de GLOW IN THE DARK WORKOUT!

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter