fbpx
Blog
  • Home
04
01
2017

Tips om goede voornemens vol te houden

Door Rdamgym 0

Wist jij dat 80% van de Nederlanders goede voornemens heeft en maar 17% van deze voornemens een succes wordt? Tijd om dit percentage te verhogen dus, maar hoe?

Vijf tips om jouw voornemens beter vol te houden
– Stel reëel doelen, het moet namelijk wel haalbaar zijn. Als je dan je doel hebt behaald, kun je deze altijd bijstellen of nieuwe doelen opstellen.
– Maak je doelen concreet. Dus niet “ik ga meer sporten en gezonder eten”, maar ‘ik ga 3 keer per week sporten’ (bijvoorbeeld ma-woe-zat) en ‘ik mag 3x per week wat ongezonds eten’.
– Slaap genoeg! Slaaptekort is namelijk heel slecht voor je wilskracht, het verstoort het hersengebied dat onder meer verantwoordelijk is voor beslissingen nemen, doelen stellen en de impulscontrole.
– Het beste is om de goede voornemens over het jaar te verspreiden en niet alles in één keer te willen, dat maakt het makkelijker om je er aan te houden.
– Vertel andere over je voornemens, zo kunnen zij jou helpen en aanmoedigen.

Wil jij graag een extra stok achter de deur hebben betreft sporten? Wij helpen jou hier graag mee. Geef je nu op voor 10 weken small group training en begin 2017 goed!

Wat houdt het in:
– 10 weken lang 2 keer per week trainen
– 20 trainingen van 60 minuten
– Iedere dinsdag & donderdag van 19:00 tot 20:00 uur
– Vaste groep van min. 4 en max. 6 deelnemers.
– Vaste trainers
Dit totale pakket kost €250,- euro en VOL = VOL
Aanmelden of meer info: mail naar info@rdamgym.nl

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter