Blog
  • Home
03
10
2018

Train & Connect

Door Rdamgym 0

Als ondernemer is het bouwen van een netwerk van groot belang en gaat vaak gepaard met het succes van je business. Niet iedereen is een geboren netwerker en het zoeken van een netwerk waar jij je draai kunt vinden is vaak al een uitdaging. Misschien is dat netwerk waar jij je draai niet kunt vinden wel het netwerk waar je zakelijk belang bij kunt hebben. Uiteindelijk draait het allemaal om connectie maken en misschien wel een gunfactor creëren.

Zelf ben ik lid van 010zakenvrouwen waar ik Sandra Jongenburger van Rabobank leerde kennen. Vanuit haar gebrek aan tijd om te sporten en de vele standaard netwerkborrels die ze af gaat, kwam het idee tot stand om netwerken en sporten te combineren. Ik ben zelf altijd op zoek naar vernieuwing en vooral mogelijkheden om de zakelijke wereld te laten zien wat voor parel er verborgen is in Delftse Poort. Vanuit onze eigen behoefte ontstond het idee om sporten en netwerken te combineren!

 

Wat gaan we doen?

Op donderdag 8 november zal de pilot van Train & Connect plaatsvinden bij RDAM GYM. Maximaal 24 ondernemers gaan van 16:00 – 17:00 uur sporten onder begeleiding van een ervaren instructeur. Tijdens de workout wordt er veel gedaan om connectie met elkaar te maken. Na een uurtje sporten kleden we snel even om, er zijn mogelijkheden om te douchen. Daarna verzamelen we snel weer in een ruimte om de hoek van de gym waar een healthy drink & bite op ons staan te wachten. Uiteindelijk zijn we in totaal maximaal 2 á 2,5 uur kwijt en hebben we daarin gesport & connecties gemaakt.

Lijkt het jou leuk om bij de eerste editie van dit event aanwezig te zijn? Claim dan snel je plekje door een ticket aan te schaffen via de webshop. Je betaalt 25 euro exclusief btw voor de training en het hapje en drankje na afloop. Zien we jou bij RDAM GYM?

  • WAT: Train & Connect – sporten en netwerken!
  • WANNEER: Donderdag 8 november
  • TIJD: 16:00 – 18:30 uur
  • WAAR: RDAM GYM, Delftse Poort
  • VOOR WIE: iedereen die graag zakelijk en sportief wil netwerken!
  • AANMELDEN: https://rdamgym.virtuagym.com/webshop

Heb je nog vragen? Mail mij dan even op info@rdamgym.nl of bel/ app op 0630832138

Ik hoop je 8 november bij onze pilot te zien! Op naar een succesvolle eerste editie.

Stefana Boot

Co-owner RDAM GYM

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter