fbpx
Blog
  • Home
25
06
2020

Trainin: nieuw boekingssysteem

Door Rdamgym 0

Helaas stopt Fitmanager ermee en zijn we genoodzaakt over te stappen naar een nieuw systeem. Voor ons een ideaal moment om dit te doen wanneer we ons rooster van outdoor wisselen naar indoor.

Per 1 juli stappen we over naar het boekingssysteem Trainin. Alle lessen vanaf 1 juli staan dus ook in dit systeem, het abonnement of de ritten worden overgezet. Controleer dit zelf ook nog even en als je twijfelt over gegevens, laat het ons gerust even weten.

Had je geen actief abonnement of rittenkaart op Fitmanager? Dan is je account ook niet automatisch overgezet. Je kunt wel direct een account aanmaken en in de webshop je aankoop in orde maken om je lessen te boeken.

APP
Zodra je https:/rdamgym.trainin.app opent, krijg je de mogelijkheid om de app op te slaan. De app kan nietworden gedownload via Google Play of de App Store.

LET OP BIJ DE WACHTLIJST
Als je nu aanmeld voor de wachtlijst wordt je automatisch ingeschreven voor de les zodra er een plekje vrij komt. Dit gaat op volgorde van aanmelden op de wachtlijst. Schrijf je dus ook uit van de wachtlijst als je de les niet gaat halen.

 

Tags bij deze post

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter