fbpx
Blog
  • Home
13
12
2017

TRY-OUT WEEK 2.0

Door Rdamgym 0

Een nieuw jaar, we zitten vol met motivatie om weer aan de bak te gaan na de feestdagen. Wij bij RDAM GYM willen het voor jou nog net wat makkelijker en leuker maken om weer aan de slag te gaan. Je decemberkilo’s eraf trainen, weer fit worden of gewoon verder gaan met waar je in december was gebleven. Van maandag 8 t/m 12 januari hebben wij weer een gratis try-out week, een week vol met leuke workouts en extra’s naast de reguliere trainingen.

TRY-OUT WEEK ROOSTER

Naast alle reguliere trainingen op het rooster, bieden wij deze week deze extra workouts aan:

Maandag:
18.00 uur – Kick off Athlete workout –  HIIT workout, een uur lang je uiterste opzoeken en helemaal stuk gaan. #nietlullenmaarpoetsen
19.00 en 20.00 uur – DJ Workouts –  Vanavond doe je je squats en burpees veel soepeler, want een DJ in de gym regelt live de muziek voor jou!

Dinsdag:
17.00 uur Yoga with a view – We verplaatsen de Yoga training naar een plaats waar je kunt genieten van de Rotterdamse Skyline.
20.00 uur – Buddy workout – Samen met je buddy werk je jezelf een uur lang in het zweet, want samen trainen is het leukste wat er is!

Woensdag:
11.30 uur – Kick off kickboxing 30 – Nieuw in het rooster! Carlos zorgt er met zijn kickboxing les voor dat jij de rest van de dag weer genoeg energie hebt.
18.00 uur – Secret location workout 2.0 – We verplaatsen de workout in de gym naar… nope, can’t say yet!

Donderdag:
11.30 uur: Pump up that ass workout – Wil je strakkere billen? Kom dan naar deze billen workout!

Vrijdag:
18.30 uur – Battle of Rotterdam – Strijdt met je team mee in deze Rotterdamse battle.

Van sporten krijg je honger en dorst, daarom hebben wij ons handen in een geslagen met onder andere Vitam, MR. Salad, Crêpes & More, Doubdle en onze koffiemachine. Tijdens verschillende workouts deze week kun je dus iets lekkers verwachten! 😉

Genoeg redenen om weer extra hard aan de bak te gaan deze week! En om het allemaal nog leuker te maken, mag je je vrienden, collega’s en familie de hele week gratis meenemen naar de gym!

Meedoen met de try-out week en nog geen member? Vul dan snel onderstaande formulier in om jouw try-out abonnement aan te vragen zodat je jezelf in kunt schrijven voor de lessen die jij wilt volgen. Ben je al member? Surf dan snel naar virtuagym om jouw plekje(s) te bemachtigen. VOL = VOL dus wacht niet te lang!

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Geboortedatum (verplicht)

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter