fbpx
Blog
  • Home
08
05
2020

Vanaf 11 mei OUTDOOR lessen!

Door Rdamgym 0

In het kader van roeien met de riemen die je hebt gaan we vanaf maandag 11 mei naar buiten! Helaas blijft onze mooie zaal nog even leeg staan. Natuurlijk hopen we dat met de nodige persaandacht van de afgelopen dagen er toch een versoepeling in de datum gaat komen. Tot die tijd willen we jullie toch actief houden en vooral samen trainen!

Met een groep van maximaal 10 personen, inclusief trainer gaan we op verschillende locaties flink aan de bak. We gaan 60 minuten lang trainen met ons eigen lichaamsgewicht en we gebruiken de stad als onze sportschool. Geen losse materialen, circuits of persoonlijk contact. We houden ten alle tijde ruim 1.5 meter afstand en volgen alle regels van het RIVM en de Gemeente Rotterdam op. Heb je dus last van een van de symptomen van Covid? Helaas, dan sturen we je toch echt weer terug naar huis.

We zullen gaan sporten op 3 verschillende locaties. Geen grote parken omdat we daar de grote drukte verwachten. Wij gaan lekker rauw Rotterdams trainen op vooral urban locaties. De meeste lessen starten vanaf park Pompenburg bij de luchtsingel achter de Shell. Daarnaast hebben we 2 trainingen vanaf park Oostplein waarbij we in het park en langs het water zullen trainen. De yoga les zal plaats vinden tussen het water en tropicana waarbij je het prachtige uitzicht van onze skyline ziet terwijl jij Nicole volgt in een yoga les. Neem nooit veel spullen mee naar de training want we verplaatsen ons in de les en hebben geen mogelijkheid om tassen op te bergen.

Voorlopig starten we met een klein aantal lessen en gaan we kijken naar de reacties. Vanuit daar zullen we zo veel mogelijk uitbouwen naar een groter aanbod. Het blijft lastig omdat wij groepslessen gewend zijn en we nu smallgroup training moeten geven. Houd dus rekening met elkaar en schrijf je als unlimited abonnementhouder maximaal 3x per week in. Zo krijgt iedereen de mogelijkheid in ieder geval een keer te trainen.

Het rooster waarmee we starten ziet er als volgt uit:
Maandag    19:00 uur Bootcamp Park Oostplein   Gillian
Maandag    19:00 uur Urban Yoga Tropicana Nicole
Dinsdag    19:00 uur Bootcamp Park Pompenburg Bregje
Woensdag   7:30 uur Bootcamp Park Pompenburg Yves
Woensdag   19:00 uur Bootcamp Park Oostplein Stefana
Donderdag  19:00 uur Bootcamp Park Pompenburg André
Vrijdag    7:30 uur Bootcamp Park Pompenburg Lauren
Zaterdag   9:30 uur Bootcamp Park Pompenburg Gio of Yves

ZOOM gaat door met:
Dinsdag 17:00 uur Kickboxing HIIT 30 min Carlos
Donderdag 19:00 uur RDAM workout 30 min Yves

Inschrijven kan via Fitmanager. Schrijf je ook gerust in voor de wachtlijst. Als het maximale aantal verhoogd wordt door het RIVM of de gemeente zullen ook wij het aantal verhogen. Ten alle tijden staat jullie veiligheid en die van ons voorop. Luister altijd naar je trainer en komt niet naar de les met klachten.

Tot snel!

Tags bij deze post

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter