fbpx
Blog
  • Home
02
06
2016

We owned the stairs!

Door Rdamgym 0

Als Rotterdams bedrijf sta je natuurlijk te springen als er, naast het gebouw waar je gym in zit, een vette nieuwe (tijdelijke) hotspot wordt gebouwd. De eerste gedachte is natuurlijk, daar moet een workout op plaats vinden! Helaas werd al snel duidelijk dat er niet op de trappen gesprongen mocht worden en dat een sportbedrijf niet echt welkom is voor een workout tussen de bezoekers. Aangezien iets wat onbereikbaar is des te leuker is om te regelen is Tara, onze top stagiaire, in actie gekomen.

Tara had een missie en die MOEST volbracht worden: haar #stairschallenge moest en zal plaats gaan vinden op DE trap bij het groot handelsgebouw! En zo geschiedde 😉 Na meerdere telefoontjes, mailtjes en ideeën heeft ze het voor elkaar gekregen dat wij als enige sportbedrijf afgelopen woensdag, 1 juni om 8:00 uur de trap mochten ownen! Alle props naar Tara 😉

Na een pittige workout in de gym als warming-up waren de 30 toppers er klaar voor. Onder leiding van Leon, Winston en Lauren gingen de deelnemers er tegenaan… met grote lungepassen naar boven. Wij zijn benieuwd, hoe beviel ‘the day after’?

Ben jij benieuwd hoe het er aan toe ging? Neem dan snel een kijkje op onze facebookpagina voor de foto’s en binnenkort ook het filmpje!

The Stairs Challenge

Gerelateerd berichten

Auteur: Rdamgym

Reactie
0

Laat een bericht achter