fbpx

Power workout

's middags 25 's avonds 50 mins

minuten

De tegenhanger van onze RDAM work out. Hierbij geldt kwaliteit boven kwantiteit, het gaat namelijk om de uitvoering en intensiteit van de oefeningen en niet om het aantal en de tijdsduur.

Krachttraining betekent niet anders dan je spierkracht verbeteren en vergroten door allerlei verschillende oefeningen. Er zitten veel positieve voordelen aan krachttraining vast namelijk sterkere spieren, meer kracht, een mooie lichaamsverhouding, snellere stofwisseling, fit en gezond gevoel en bescherming van de botten. En nee, dames… je krijgt geen bodybuildersfiguurtje, maar wel mooie, strakke en vrouwelijke contouren.

Ben je een goede hardloper of mega goed in cardio work outs en twijfel je of je wel mee moet doen met deze ‘krachtpatsers’? In deze work out train je jouw kracht op je eigen niveau. De trainer begeleidt je naar het juiste gewicht en het aantal herhalingen om jouw doel te bereiken. Wil je een PR halen voor je benchpress, ook dan word je begeleid door een van onze trainers die goed naar je houding kijkt en je verder helpt!

Toch iets meer behoefte aan de combinatie van kracht vs conditie? Ga dan voor een RDAM workout waarin deze combinatie als high intensity training terug komt.

Check snel het rooster om te zien wanneer de power workout op de planning staat!