fbpx

Personal trainer Rotterdam

Behaal jouw doel met een personal trainer van RDAM GYM Rotterdam

Wanneer je een bepaald doel voor ogen hebt, dan wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk zijn. Schakel daarom een personal trainer in van RDAM GYM Rotterdam. Deze één-op-één-sessies zijn speciaal ontworpen om jou een zo efficiënt mogelijk resultaat te leveren. Niet één cliënt is hetzelfde, en daarom leveren we maatwerk. We stemmen de trainingen af op jouw voorkeuren, doel en niveau. Zo houd je het plezier erin, terwijl je zeker weet dat je elke training weer een stapje richting jouw doel bent gekomen.

Wil je graag vet verliezen, spieren kweken, fitter worden of train je voor een bepaalde wedstrijd? Wat jouw doel ook is, met een personal trainer van onze sportschool in Rotterdam werk je samen naar dat doel toe. Of je nu nog nooit in je leven gesport hebt, of al de nodige sportervaring hebt, onze trainers kunnen je helpen. Onze gecertificeerde trainers hebben jaren ervaring in het vak en een passie voor doelgericht sporten. Met de nodige toewijding van beide kanten ligt jouw doel binnen handbereik!

Neem contact op

Zo werkt sporten met een personal trainer

Je wordt gekoppeld aan één van de personal trainers van onze sportschool in Rotterdam. Welke trainer dat is hangt van jouw doel af, hetgeen je van tevoren aan kunt geven. Jouw coachingstraject begint met een uitgebreide intake met jouw trainer. Hierbij bespreken jullie uitgebreid jouw doelen en wordt er een realistisch plan opgesteld. Jouw trainingen moeten namelijk wel passen bij wat jij aankan en bij wat jij prettig vindt om te doen. Tussentijds zal er worden geëvalueerd om eventueel jouw plan bij te stellen.

Bekijk tarieven

De kosten van een personal trainer bij onze Rotterdamse gym

We zijn optimistisch, maar ook realistisch. Daarom duurt een coachingstraject bij ons minimaal drie maanden. Rome is immers niet in één dag gebouwd, en een fysiek doel haal je niet in een paar trainingen. Na deze drie maanden kun je steeds met een maand verlengen. 

 

De precieze kosten voor een coachingstraject hangen af van hoe vaak jij wilt trainen:

 

  • Eén keer per week personal training: € 290,- per maand.
  • Twee keer per week personal training: € 549,- per maand.
  • Drie keer per week personal training: € 790,- per maand.

 

Benieuwd naar onze sportschool of heb je nog vragen?

Wil je liever eerst een kijkje nemen in onze sportschool in Rotterdam voordat je een personal trainer inschakelt, of eerst een keertje komen sporten? Maak dan gebruik van ons aanbod voor een gratis proefles

 

Onze sportschool bevindt zich in hartje Rotterdam, aan de Weena 505. Voor vragen kun je ons een berichtje sturen via info@rdamgym.nl of het contactformulier. Of bel ons direct op 06-30832138. Hopelijk tot snel!

Neem contact op