top of page

BEDRIJFSTRAJECTEN

Bij RDAM GYM bieden we bedrijfstrajecten aan om jou en je collega's te helpen bij het verbeteren van jullie gezondheid en fitheid. Onze professionele trainers begeleiden jullie tijdens de workouts, waarbij we ons focussen op krachttraining, cardio en flexibiliteit. Samen sporten kan de teamgeest versterken en zorgt voor meer energie en productiviteit op de werkvloer.

EGP_123_RDMGYM.jpg

Telefoon

085 - 004 1002

Email 

Volg ons

  • Facebook
  • Instagram
sport items_Tekengebied 1.png

Bedrijfstraining

Sporten met je collega's om een gezamenlijk doel te behalen, elkaar op een andere manier te leren kennen of gewoon als het creëren van binding met elkaar? Kies dan voor een training met alleen jouw eigen collega's. 

sport items-02.png

Zaalhuur

Bij RDAM GYM creëren we de ideale omgeving waar je samen kunt trainen en je gezondheids- en fitnessdoelen kunt nastreven. Onze ruime en goed uitgeruste trainingszaal staat klaar voor verhuur, waardoor je de ultieme vrijheid hebt om een op maat gemaakt programma te bedenken dat perfect bij jou past.

sport items-03.png

Workshops

Een haka organiseren, mindfullness workshop of een kickboksclinic organiseren maar de ruimte er niet voor hebben? Mail ons voor de ruimte, we hebben namelijk genoeg!

sport items.png

Bedrijfsfitness Nederland

Als je meedoet aan de bedrijfsfitnessregeling van je werkgever ben je gemiddeld 40% minder kwijt aan een sportschoolabonnement. Het abonnementsgeld wordt dan namelijk via jouw werkgever met je verrekend. Zo kun je met flink voordeel aan jouw gezondheid werken. Een gezonde zaak!

EGP_070_RDMGYM.jpg
bottom of page