top of page

Boksen Rotterdam

Lijkt boksen in Rotterdam je leuk? Kom dan sporten bij RDAM GYM! Bij ons kun je zeker zijn van een effectieve training, maar ook de sfeer is hier altijd prettig. Als je wilt boksen in Rotterdam, dan heb je de keuze uit een kickboxing workout en uit een boxing bag workout. Wil je vooral fit worden of wil je de verschillende stoten onder de knie krijgen? Dan is een boxing bag workout perfect! Wil je daarnaast ook sparren en leren verdedigen? Dan is onze kickboxing workout ideaal voor jou. Welke boksles in Rotterdam je ook besluit te volgen, in onze sportschool is het altijd gezellig en wordt er respectvol met elkaar omgegaan tijdens de groepslessen.

Stationary photo

De voordelen van het boksen in Rotterdam

Boksen in Rotterdam is een leuke manier om fit te worden. Zo is de boxing bag workout bijvoorbeeld een erg intensieve training. Kom je regelmatig boksen in Rotterdam, dan begin je dit al snel aan je conditie te merken. Het boksen is bovendien een workout waarmee je relatief veel calorieën verbrandt.

Boksen is veel meer dan alleen stoten aan elkaar uitdelen. Je moet de tegenstander steeds blijven aankijken, zodat je je volgende zet niet verraadt. Belangrijk is dat je dekking steeds goed is. Ondertussen probeer je gaten in de verdediging van je tegenstander te vinden. Bij het boksen komt dus ook een hoop denkwerk kijken.

Boksen Rotterdam
RDAM Workout
Boksen Rotterdam
Boksen Rotterdam

RDAM GYM

In onze gym is het altijd gezellig en tijdens de groepslessen kun je met verschillende mensen sparren. Dat is de beste manier om het boksen onder de knie te krijgen. Wil je liever niet sparren, maar gewoon lekker fit worden? Dan raden we een boxing bag workout aan. Bij deze trainingen wordt niet gespard, maar ga je één uur lang los op de bokszak. Naast het boksen in onze sportschool in Rotterdam, bieden we ook andere workouts aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een strength workout of booty workout? Blijkt het boksen toch niets voor jou te zijn, dan helpen we je graag alsnog om op een andere manier fit te worden!

Strenght Workout
Booty Workout

Wil jij bij ons komen boksen in Rotterdam?

Lijkt het je leuk om boksles in Rotterdam te volgen? Schrijf je dan in voor een proefles, zodat je kennis kunt maken met onze sportschool. Heb je vragen over het boksen in Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de sport en over onze gym.

rdamgym.yopro.20nov.53.jpg
rdamgym.yopro.20nov.36.jpg

Dumbells & Drinks

Netwerken en sporten tegelijk tijdens de Dumbells & Drinks workout

rdamgym.yopro.20nov.63.jpg

Selfcare Sunday

Met Dwaevy Fit nu op zondagmiddag werken aan je eigen weerbaarheid door middel van boksen

rdamgym.yopro.20nov.99.jpg

Orangefit proteine

Advies over het innemen van protein, voor tijdens of na de training.  Stuur ons een berichtje

Neem direct contact op

085 - 004 1002

bottom of page