top of page

LESAANBOD

Op deze pagina vind je alles over de workouts van RDAM GYM.

Wil je iets unieks proberen, check dan onze events onderaan de pagina!

rdamgym.yopro.20nov.14.jpg

RDAM WORKOUT

Tijdens deze gevarieerde trainingen werk je aan je conditie, kracht en uithoudingsvermogen door niet alleen gebruik te maken van verschillende materialen zoals een kettlebell, battle ropes en dumbells, maar ook door het uitvoeren van uithoudingsvermogende oefeningen zoals het trekken van sprintjes, springtouwen, boxjumps en meer.

 

De intensiteit van de training bepaal je zelf, de trainer zorgt ervoor dat jij het maximale uit een training kunt halen en let vooral goed op jou tijdens het uitvoeren van de oefeningen. Hierdoor is de RDAM WORKOUT toegankelijk voor elk niveau.

rdamgym.yopro.20nov.74.jpg
RDAM Workout
rdamgym.yopro.20nov.46.jpg

STRENGHT WORKOUT

Krachttraining betekent niets anders dan je spierkracht verbeteren en vergroten door allerlei verschillende oefeningen met gewichten. Het gaat in deze training om de uitvoering en de intensiteit van de oefeningen en niet om het aantal herhalingen en de tijdsduur zoals bij de RDAM WORKOUT. 

 

Er zitten veel positieve voordelen aan een krachttraining.  Sterkere spieren, snellere stofwisseling, een fit en gezond gevoel en bescherming van je botten. Je traint op jouw eigen niveau met de juiste begeleiding van onze krachttrainers. Zij zorgen voor het aantal herhalingen en sets, jij bepaalt het gewicht.

BOOTY WORKOUT

Bouwen aan sterke rompspieren, goede techniek en focus op de glutes om in het dagelijks leven makkelijker te kunnen bewegen. Geen minibands en oefeningen op matjes maar door middel van gewichten, barbells en kettlebells trainen waar het echt om gaat.

 

Een keiharde knaller waar Beyonce en J. Lo onze voorbeelden zijn

rdamgym.yopro.20nov.32.jpg
Strenght Workout
Booty Workout
rdamgym.yopro.20nov.42.jpg

BOXING BAG WORKOUT

Een uur lang losgaan op de bokszak in combinatie met verschillende been-, armversterkende oefeningen en buikspieren. Tijdens deze training leer je de basisstoten, leer je nieuwe combinaties en werk je aan je algehele conditie.

 

Onze trainers zorgen ervoor dat je elke week beter, harder en sterker kan stoten. Ze sturen je na elke training met een voldaan gevoel naar huis na een heerlijke intensieve training.

 

Je hebt geen gezichtsbitje nodig!

Boxing Bag Workout

KICKBOXING WORKOUT

Jabs, punches, knees en kicks, termen die je allemaal voorbij hoort komen tijdens deze workout. Snelheid, kracht en behendigheid op zowel de bokszak als jouw trainingsmaatje. Onder begeleiding van een trainer leer je hoe je stoten en trappen kunt geven en leert blocken.

 

Tijdens deze trainingen wordt geadviseerd om scheenbeschermers mee te nemen, om jezelf te beschermen wanneer je een trap geeft op de bokszak!

rdamgym.yopro.20nov.53.jpg
Kickboxing Workout
rdamgym.yopro.20nov.36.jpg

Dumbells & Drinks

Netwerken en sporten tegelijk tijdens de Dumbells & Drinks workout

rdamgym.yopro.20nov.63.jpg

Selfcare Sunday

Met Dwaevy Fit nu op zondagmiddag werken aan je eigen weerbaarheid door middel van boksen

rdamgym.yopro.20nov.99.jpg

Orangefit proteine

Advies over het innemen van protein, voor tijdens of na de training.  Stuur ons een berichtje

Neem direct contact op

085 - 004 1002

bottom of page