top of page

ONS LESAANBOD

Bij RDAM GYM bieden we een gevarieerd aanbod van groepslessen geschikt voor alle niveaus. Van boksen tot power-workouts, yoga en meer, onze ervaren trainers begeleiden je om het meeste uit je trainingen te halen.

RDAM WORKOUT

Onze RDAM WORKOUT is een gevarieerde groepsles waarbij je werkt aan je conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Tijdens deze training maak je gebruik van verschillende materialen zoals kettlebells, dumbbells en battle ropes. Ook voer je uithoudingsvermogende oefeningen uit zoals sprintjes trekken, springtouwen, box jumps en meer.

 

De intensiteit van de training bepaal je zelf, maar onze trainers staan klaar om jou te ondersteunen en ervoor te zorgen dat jij het maximale uit de training haalt. Of je nu een beginner of een gevorderde sporter bent, onze RDAM WORKOUT is toegankelijk voor elk niveau. Kom langs voor een training en ontdek zelf wat deze groepsles voor jou kan betekenen!

Rdam wo.jpg
EGP_120_RDMGYM.jpg

POWER WORKOUT

Bij de POWER WORKOUT draait alles om kracht. Krachttraining is dé manier om je spierkracht te vergroten en te verbeteren! Door middel van verschillende oefeningen met gewichten werk je aan een sterker en fitter lichaam. Bij ons train je op jouw eigen niveau met de juiste begeleiding van onze ervaren trainers, die je helpen bij het bepalen van het juiste aantal herhalingen en sets, terwijl jij het gewicht bepaalt. Zo haal je het maximale uit de training.

 

Krachttraining biedt talloze voordelen voor je fysieke en mentale gezondheid. Het helpt bij het opbouwen van sterkere spieren, het verhogen van je stofwisseling, het beschermen van je botten en het bevorderen van een fit en gezond gevoel. 

BOXING WORKOUT

Knal jij graag even flink op een bokszak om stoom af te blazen? Of wil je werken aan je algehele conditie en kracht? Dan is onze boxing workout iets voor jou! Tijdens deze groepsles leer je jabs, punches, knees en kicks, terwijl je werkt aan snelheid, kracht en behendigheid op zowel de bokszak als jouw trainingsmaatje. Onze deskundige trainers begeleiden je bij het aanleren van de juiste stoot- en traptechnieken, zodat je maximaal resultaat behaalt.

Na afloop van de training zul je merken dat je stoten beter, harder en sterker zijn geworden. Onze trainers zorgen er namelijk voor dat je elke week een stapje verder gaat en je grenzen verlegt. Je gaat naar huis met een voldaan gevoel en een flinke dosis energie om de rest van de dag aan te kunnen. Een gezichtsbitje is niet nodig!

EGP_053_RDAMGYM.jpg
EGP_092_RDAMGYM.jpg

YOGA WORKOUT

Een goede toevoeging van jouw intensieve workouts. Wij bieden een ontspannende yogales aan waarbij je werkt aan je flexibiliteit, balans en kracht. Onze ervaren yogadocenten begeleiden je door middel van verschillende houdingen en ademhalingstechnieken. Kom tot rust en verbeter je lichaam en geest tijdens onze yogales.

NIEUWSGIERIG NAAR MEER?

Neem contact op of boek via onderstaand formulier een proefles.

Adres

RDAM GYM

Weena 505 

3013 AL Rotterdam 

Delftse poort (3e verdieping)

Contact

info@rdamgym.nl

085 - 004 1002

Gewichten rood.png
Bedankt voor je aanvraag! 
We nemen spoedig contact met je op.

Wil je jouw proefles dezelfde dag nog inboeken? App dan naar 085-00 41 002.
bottom of page