top of page

Privacy statement

Privacy Statement - Jouw Gegevens in Veilige Handen

Bij RDAM GYM hechten we grote waarde aan de bescherming van jouw privacy en persoonlijke gegevens. Wanneer je besluit om via onze app lid te worden, vragen we je om bepaalde persoonlijke informatie te verstrekken. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om je te voorzien van informatie en om contact met je op te nemen, zoals je hebt aangegeven in de app.

Onze gegevensverwerking is in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving, inclusief de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wij bewaren jouw gegevens nooit langer dan de wettelijke voorschriften toestaan, afhankelijk van het type persoonlijke gegevens. Daarnaast maken we gebruik van cameratoezicht in openbare ruimten, waarbij de opnames maximaal 48 uur worden bewaard.

Delen van Persoonlijke Gegevens met Onze Samenwerkingspartners

RDAM GYM werkt samen met Virtuagym, onze partner aan wie relevante gegevens worden verstrekt. We hebben strenge verwerkingsovereenkomsten met deze partners afgesloten om de veiligheid van jouw gegevens te waarborgen. Afgezien van deze samenwerkingspartners verstrekken wij geen gegevens aan derden zonder jouw uitdrukkelijke toestemming.

Jouw rechten

Als lid van RDAM GYM heb je het recht om jouw persoonlijke gegevens die wij bewaren in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen uit onze database. Voor verzoeken met betrekking tot jouw persoonlijke gegevens, neem contact met ons op via e-mail: info@rdamgym.nl

KOM JIJ SPORTEN BIJ RDAM GYM

Neem contact op of boek via onderstaand formulier een proefles.

Adres

RDAM GYM

Weena 505 

3013 AL Rotterdam 

Delftse poort (3e verdieping)

Contact

info@rdamgym.nl

085 - 004 1002

Gewichten rood.png
Bedankt voor je aanvraag! 
We nemen spoedig contact met je op.

Wil je jouw proefles dezelfde dag nog inboeken? App dan naar 085-00 41 002.
bottom of page