fbpx

Sportschool Rotterdam

Trainen bij dé sportschool van Rotterdam

Midden in hartje Rotterdam vind je de sportschool RDAM GYM. Een gym die net even anders is dan alle andere sportscholen. Je kunt bij ons naar hartelust trainen, op elk niveau. Of je nu tot het gaatje wilt gaan in één van onze intensieve groepslessen, wilt ontspannen in een yogasessie of met een personal trainer aan jouw doelen wilt werken.

Neem contact op

Met onze RDAM workout span je je bijvoorbeeld lekker in, en train je naast je uithoudingsvermogen ook nog eens je spieren. Deze workout is normaliter een uur, maar ook te boeken als welkome lunch break van 30 minuten. Ook kun je er bij onze boks workouts flink wat calorieën doorheen jagen. Wil je je liever focussen op spieropbouw? Dan is de Power Workout wat voor jou, waar je elke week voor een nieuwe uitdaging wordt gesteld. Voor de nodige ontspanning en stretches kun je een yogasessie meepakken; een must voor wie veel van zijn of haar spieren vraagt.

 

Heb je weinig tijd om te trainen, of train je liever alleen en niet in een groep?Kijk dan eens naar onze personal coaching. Een personal trainer van RDAM GYM Rotterdam kan jou efficiënt helpen je doelen te bereiken, met een flinke dosis plezier tijdens het sporten.

Bekijk tarieven

Onze flexibele abonnementen

Wat is er verder anders aan ons? Wij werken met een creditsysteem in plaats van met enkel een standaard doorlopend abonnement. Op deze manier betaal je precies voor wat je afneemt, en word je geen slapende donateur van de sportschool. Voor elke credit krijg je een workout van 30 minuten. Je credits worden bewaard in je Training account, en van daaruit kun je jouw workouts boeken.

 

Je kunt ervoor kiezen om losse credits te kopen, maar je kunt ook een maandelijks abonnement nemen met een bepaald aantal credits per week. Deze blijven natuurlijk wel langer geldig, zodat je alsnog flexibel bent in wanneer je komt trainen. Wil je het liefst onbeperkt trainen? Dat kan ook! Voor een vast bedrag per maand kun je zo vaak komen trainen als jij wilt. Wanneer je een abonnement voor een jaar afsluit, krijg je ook nog eens korting op de abonnementskosten.

Neem contact op

Boek nu je gratis proeftraining bij onze sportschool in Rotterdam

Ben je inmiddels benieuwd naar onze sportschool in Rotterdam? Dat snappen wij. Kom daarom een gratis proeftraining doen om je nieuwsgierigheid te belonen met één van onze workouts. Boek je gratis proefles hier. Deze voucher is een maand geldig, en je kunt elke les uitproberen op ons rooster. Hopelijk kunnen we je snel verwelkomen voor een eerste kennismaking met onze awesome gym!

 

Meld je nu aan en kom vandaag nog sporten!

Wil je je gelijk aanmelden? Dat kan via deze link

 

Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Kom langs in onze sportschool aan Weena 505 in Rotterdam, mail ons op info@rdamgym.nl of bel direct naar 06-30832138. Je kunt ook een berichtje sturen via ons contactformulier hier op onze site.