top of page

Boksles Rotterdam

Wil jij fit worden en lijkt boksen je een leuke sport? Volg dan boksles in Rotterdam bij RDAM GYM! Je kunt bij ons een boxing bag workout volgen, maar ook een kickboxing workout. Boksen is ontzettend goed voor je conditie en is bovendien een leuke manier om je lichaam in vorm te krijgen. Wil je vooral aan je conditie werken en sneller worden? Of wil je de basis rustig onder de knie krijgen? Dan is een boxing bag workout ideaal voor jou! Wil je graag ook sparren tijdens de boksles in Rotterdam? Kom dan langs voor een kickboxing workout!

Stationary photo

Eén uur lang losgaan op de bokszak tijdens een boksles in Rotterdam

De boxing bag workout is vooral een conditionele boksles. Tijdens deze lessen krijg je de basistechnieken onder de knie en komen er verschillende combinaties aan bod. Tijdens de lessen ben je vrijwel continu aan het bewegen. Het stoten op de bokszak wordt gecombineerd met oefeningen voor het aansterken van de benen, armen en buikspieren. Tijdens de bokszaktraining verbrand je behoorlijk veel calorieën en het is een leuke manier om je tijd te spenderen. Je leert steeds harder en sneller stoten door boksles in Rotterdam te volgen. Omdat je zelf geen klappen hoeft te incasseren, heb je voor deze training geen bitje nodig.

EGP_020_RDMGYM.jpg
RDAM Workout
Boksles Rotterdam

Boksles in Rotterdam in de vorm van een kickboxing workout

Lijkt het je ook leuk om te sparren? Dan raden we je aan om een kickboxing workout bij ons te volgen. Ook tijdens deze workout oefen je verschillende stoten en trappen op een bokszak. Daarnaast gaan we hier ook dieper in op het verdedigen. Tijdens een kickboxing workout wordt er namelijk ook gespard. Tijdens deze training raden we je aan om een bitje en scheenbeschermers te dragen.

We bieden nog meer lessen aan

Naast groepslessen waarbij we gaan boksen, biedt RDAM GYM nog meer leuke lessen aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze booty workout? Of wil je juist sterker worden en lijkt krachttraining je interessant? Dan kunnen we namelijk onze strength workout aanraden. Voor bedrijven organiseren we bovendien company workouts. Wil je fit worden, dan bieden we je dus meer dan voldoende mogelijkheden!

Een leuke sfeer en effectieve lessen

Lijkt het jou ook leuk om te boksen in Rotterdam of ben je op zoek naar een sportschool in Rotterdam? Bij RDAM GYM is er altijd sprake van een leuke sfeer. Onze bokslessen zijn leerzaam, maar ook een goede manier om af te vallen en/of conditie op te bouwen. Ben je benieuwd hoe het is om boksles in Rotterdam te volgen? Schrijf je dan in voor een proefles, zodat je kennis kunt maken met de sfeer in onze gym.

Strenght Workout
Booty Workout
rdamgym.yopro.20nov.53.jpg
rdamgym.yopro.20nov.36.jpg

Dumbells & Drinks

Netwerken en sporten tegelijk tijdens de Dumbells & Drinks workout

rdamgym.yopro.20nov.63.jpg

Selfcare Sunday

Met Dwaevy Fit nu op zondagmiddag werken aan je eigen weerbaarheid door middel van boksen

rdamgym.yopro.20nov.99.jpg

Orangefit proteine

Advies over het innemen van protein, voor tijdens of na de training.  Stuur ons een berichtje

Neem direct contact op

085 - 004 1002

bottom of page